Publicat el 28/06/2010

En una cassola amb oli, sofregiu a foc suau la ceba picada. Quan ja estigui transparent i comenci a agafar color, afegiu-hi el tomàquet pelat i triturat. Aboqueu-hi el sucre, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure molt lentament fins que quedi confitat.
Talleu el conill a talls petits, salpebreu-lo i sofregiu-lo amb oli, a la mateixa paella que fareu l’arròs. Quan el conill estigui enrossit, reserveu el fetge i afegiu-hi el sofregit, tot seguit mulleu-lo amb l’aigua (doble que d’arròs i si us agrada sucós, una tassa més).
Quan l’aigua bulli, tireu-hi l’arròs i saleu-ho. Quan l’arròs sigui a mig fer, afegiu-hi els pèsols.
Mentrestant, feu una picada amb el fetge del conill, l’all i el julivert. Quan tot sigui ben picat, deixateu-ho amb una mica d’aigua i afegiu-ho a la paella juntament amb el pebrot quan faltin un parell de minuts perquè l’arròs sigui cuit.

Ingredients

  • 400 g d’arròs
  • 1 ceba
  • 6 tomàquets madurs
  • 1 cullera de sucre
  • 1 pebrot escalivat (100 g)
  • 100 g de pèsols pelats
  • 1 conill
  • aigua
  • 2 grans d’all
  • julivert
  • sal, pebre i oli

Deixa un comentari