Publicat el 07/02/2011

En una cassola de fang, hi posem l’oli i enrossim la carn, prèviament tallada a daus i salada. Un cop enrossida, la retirem de la cassola i la reservem.
Tallem la ceba i l’all, ben prims i ho sofregim tot junt a la mateixa cassola on hem enrossit la carn.
Tallem el pebrot a tires d’un per tres. Quan comenci a enrossir-se la ceba amb l’all, hi afegim el pebrot. Ho deixem coure deu minuts a foc lent.
Hi afegim una cullerada de pebre vermell dolç i, tot seguit, hi posem la carn, l’aigua bullent i l’arròs. A mitja cocció, hi posem el bacallà i el deixem coure, fins que l’arròs estigui al nostre gust.

Podem modificar, aquesta preparació incorporant uns talls de botifarra negra.

Un suggeriment, l’arròs ha de quedar una mica sucós.

Ingredients

  • 1 l d’aigua mineral
  • 1/2 kg de ceba
  • 2 alls
  • 1 pebrot
  • 200 g de carn de vedella
  • 500 g d’arròs
  • 4 talls de bacallà
  • pebre vermell dolç (una cullerada sopera)
  • sal
  • oli d’oliva (un bon raig)

Deixa un comentari