Publicat el 21/02/2011

Per al brou vegetal, agafem les pastanagues, els porros i les tiges de les carxofes, i ho tallem tot ben petit. Tot seguit, ho sofregim fins que quedi ben torrat, hi afegim dos litres d’aigua i ho deixem bullir durant mitja hora. Reservem el brou.
Per fer l’arròs comencem pelant, netejant i tallant els calçots a trossos petits, i els deixarem fer amb una mica d’oli; a banda, pelarem les carxofes, les tallarem finetes, i ràpidament les saltarem amb una mica d’oli perquè no quedin negres.
Agafarem una paella antiadherent, hi posarem els calçots, les carxofes i l’arròs, donarem unes quantes voltes i afegirem tot seguit el brou vegetal, que el tindrem calent, durant un quart d’hora anirem remenant i afegint brou a mesura que l’arròs el consumeixi. Quan quedin cinc minuts, hi posarem el bacallà tallat en quatre trossos amb la pell cap enfora.

Bon profit i esperem que us agradi.

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 10 calçots
  • 200 g morro de bacallà
  • 250 g arròs bomba
  • 2 porros
  • 4 pastanagues
  • oli i sal en quantitat suficient

Deixa un comentari