Publicat el 19/09/2007

Per fer arròs amb truites heu de coure l’arròs en abundant aigua bullint, amb sal, durant 12 minuts, després escurrir-lo, passar per aigua freda i reservar-lo.

Posar oli en una cassola i sofregir la ceba ratllada fins que comenci a tornar agafar color, afegir els pebrots tallats fins, barreja bé , tapar la cassola i deixar coure a foc molt lent fins que el sofregit quedi ben estofat.

En aquest punt incorporar les panses de Corint, salpebrar-les, remoure i deixar coure tot junt un parell de minutos. En una paella untada d’oli preparar una truita plana, quan estigui cuit pels dos costat treure del foc i tall en cuadrets.

Uns minuts abans de servir posar la cassola al foc, incorporar l’arròs, remoure bé i distribuir per sobre els trossos de truita.

Ingredients

  • 4 pebrots verds petits
  • 2 cebes mitjanes
  • 80 g de panses de Corint
  • 350 g d’arròs
  • 2 ous
  • sal, pebre i oli

Deixa un comentari