Publicat el 20/09/2018

Poseu la carn en una paella amb dues cullerades d’oli i una mica de mantega. Quan comenci a agafar color, incorporeu la ceba, la pastanaga i l’api ben picats, remeneu-ho bé i incorporeu-hi els tomàquets pelats, sense llavors i tallats a trossos petits. Salpebreu-ho al gust i deixeu-ho coure a foc lent fins que la salsa quedi molt espessa.

Mentrestant, poseu a coure l’arròs en una olla amb aigua bullent amb sal. Quan l’arròs estigui al dente traieu-lo del foc i escorreu-lo.

Talleu el formatge a làmines fines. Unteu amb mantega una safata de forn i disposeu-hi al fons una capa de formatge, i a sobre una capa d’arròs i una de salsa de carn; seguiu amb les capes fins a esgotar els ingredients, acabant amb una capa de carn.

Poseu al forn prèviament escalfat la safata durant uns minuts a 200º i ja ho podeu servir.

Ingredients

350 g d’arròs

300 g de carn picada de porc

300 g de tomàquets madurs

1 pastanaga

1 ceba mitjana

1 branca d’api

250 g de formatge tipus mozzarella

mantega

oli

sal i pebre

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon