Publicat el 24/08/2015

Poseu les cloïsses en un cassó amb aigua i sal. Deixeu-les una bona estona amb la finalitat que treguin la sorra que puguin portar. Passat aquest temps escorreu-les i passeu-les en una cassola a la qual afegireu ¼ de litre d’aigua, un raig de vi blanc, la fulla de llorer i una branqueta de julivert. Poseu la cassola al foc i, just quan les cloïsses s’hagin obert, retireu-les, coleu el brou i reserveu-lo.
Poseu oli en una cassola i incorporeu-hi la ceba picada ben fina, deixeu-la sofregir a foc suau fins que comenci a agafar color; afegiu-hi l’arròs i barregeu-lo amb la ceba, remenant contínuament durant 5 minuts. Regueu-ho amb el suc de la cocció de les cloïsses i deixeu-ho coure uns 10 minuts, afegiu-hi els alls i julivert picat, el formatge ratllat i les cloïsses. Deixeu-ho coure tot junt uns cinc minuts més, rectifiqueu de sal, apagueu el foc i deixeu reposar uns minuts abans de servir.

Ingredients

    INGREDIENTS:

  • 300 g d’arròs
  • ¾ kg. de cloïsses
  • 50 g de formatge ratllat
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d’all
  • vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • julivert
  • oli d’oliva i

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2