Publicat el 14/04/2010

Poseu a remullar les trompetes amb aigua tèbia durant dues hores.
Sofregiu la ceba i els alls trinxats en una cassola amb oli, quan comencin a agafar color afegiu-hi la botifarra sense pell i tallada a rodanxes, remeneu-ho bé. Escorreu les trompetes i afegiu-les a la cassola juntament amb 3 cullerades d’aigua calenta; deixeu-ho coure una estona a foc molt lent. Tireu-hi l’arròs perquè se sofregeixi i, seguidament, l’aigua bullent (2 tassetes d’aigua per 1 d’arròs, aprofiteu l’aigua de remullar les trompetes, ben colada), rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure de 15 a 20 minuts, segons el tipus d’arròs.

Ingredients

  • 4 cebes
  • 2 grans d’all
  • ½ botifarra negra ampla
  • 40 g de trompetes de la mort seques
  • 4 tassetes d’arròs
  • aigua
  • oli i sal

Deixa un comentari