Publicat el 09/11/2004

Per fer l’arròs amb bolets en primer lloc hey de netejar els bolets i tallar-los a trossos regulars. Picar els alls i el julivert. Pelar i picar el porro i les cebes ben fines. Ratllar la polpa dels tomàquets.

Posar oli en una cassola i quan estigui calent introduir els bolets i sofregir a foc fort. Quan la seva pròpia aigua s’hagi evaporat, salpebrar i incorporar l’all i julivert picats, deixar tot junt 1 minut, treure del foc i reservar.

En la mateixa cassola i amb el mateix oli daurar les cebes i el porro, a foc molt lent uns 10 minuts, afegir després els tomàquets deixant-los confitar, salpebrar i incorporar l’arròs, barrejant-lo bé amb el sofregit, després regar amb l’aigua que tindrem bullint i deixar coure uns 10 minuts. Passat aquest temps afegir els bolets i deixar-ho coure tot junt uns 3 minuts més. Apartar del foc i deixar reposar altres 2 minuts abans de servir.

(També es pot utilitzar només bolets d’una sola varietat, però queda més saborós si són de diverses)

Ingredients

  • 400 g d’arròs, millor “bomba”
  • 600 g de bolets variats
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 porro
  • 3 grans d’all
  • julivert
  • 2 tomàquets madurs
  • oli d’oliva, sal i pebre
  • 1,5 l d’aigua

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2