Publicat el 04/05/2017

Renteu les patates amb la pell i poseu-les en una olla; cobriu-les d’aigua, poseu l’olla al foc i deixeu-les coure de 25 a 30 minuts, segons mida. Una vegada cuites deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a rodanxes.

Peleu el gra d’all i renteu el julivert; trinxeu-los a trossos ben petits i reserveu-los.

Renteu els musclos i poseu-los en una paella amb un rajolí de vi blanc. Tapeu la paella, acosteu-la al foc i deixeu-la fins que els musclos s’obrin. Una vegada oberts, traieu-los de les closques i deixeu-los refredar.

En una safata barregeu les patates i els musclos, escampeu pel damunt el trinxat d’all i julivert que teniu reservat i amaniu-ho amb la maionesa.

Maionesa: Poseu l’ou (clara i rovell) en el got de la batedora, afegiu-hi una mica de sal, el vinagre i aneu afegint oli sense deixar de batre fins que la maionesa quedi quallada.

Ingredients

  • ½ kg de patates
  • 1 kg de musclos
  • 1 gra d’all
  • una branca de julivert
  • sal
  • vi blanc
  • Maionesa: 1 ou, 1 cullerada de vinagre, oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2