Publicat el 11/01/2005

Rentar els xampinyons, separar els caps dels troncs i tallar en rodanxes fines.

Escalfar una mica d’oli en una paella i fregir els xampinyons, deixar que deixin anar tota l’aigua i després daurar-los una mica, salpebrar i reservar.

A la mateixa paella coure els pinyons durant 1 minut, remenant sense parar fins que es daurin lleugerament, després retirar.

En un bol per amanides barrejar els brots tendres d’espinacs amb els xampinyons, els pinyons i el formatge fresc tallat a daus.

Amb oli, vinagre, la cullerada de mostassa i les orellanes triturats, preparar una vinagreta, bat bé i en el moment de servir abocar sobre l’amanida.

Ingredients

  • 250 g de brots d’espinacs
  • 150 g de xampinyons
  • 50 g de pinyons
  • 100 g de formatge fresc
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva
  • Vinagre de mòdena
  • 1 cullerada de mostassa
  • 2 orellanes d’albercoc

Deixa un comentari