Publicat el 16/09/2013

En una olla amb aigua i sal, poseu a coure les patates senceres, amb la pell (uns 10 minuts). Deixeu-les refredar i quan siguin tèbies, peleu-les i talleu-les en rodanxes.
Poseu en un bol els iogurts, la mostassa, el suc de llimona una mica de cebollí i alfàbrega picats i un raig d’oli. Barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar uns minuts.
Talleu el salmó a tiretes i escorreu les faves. Barregeu les patates amb el salmó, les faves i la salsa de iogurt. Deixeu-ho una bona estona a la nevera i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 1 pot de 200 g de favetes baby fregides amb oli
  • ¾ de kg de patates petites
  • 200 g de salmó fumat
  • 2 iogurts naturals
  • 2 cullerades de mostassa Antiga
  • El suc d’una llimona
  • cebollí i alfàbrega

Deixa un comentari