Publicat el 16/11/2014

Poseu una olla al foc amb aigua i sal, i quan bulli poseu-hi les patates amb pell i ben rentades. Deixeu que bullin fins que, quan les punxeu amb una forquilla, estiguin toves. El temps dependrà de la mida del tubercle.
Salpebreu la suprema de salmó. Poseu una planxa al foc i quan la tingueu ben calenta col·loqueu-hi el salmó. Feu-lo per un costat i per l’altre, però vigileu: ha de quedar molt al punt, una mica cru de dins.
En un pot petit desfeu la mantega amb el foc ben suau. Aboqueu-la en un bol i barregeu-la amb el suc de la llimona. Bateu-ho bé fins que obtingueu una salsa una mica espessa.
Trinxeu l’anet ben petit i incorporeu-lo a la salsa.
Quan les patates s’hagin refredat, peleu-les, talleu-les a rodanxes i poseu-les en una safata. A sobre, col·loqueu-hi el salmó una mica esmicolat. Escampeu les tàperes pel damunt i amaniu-ho tot amb la vinagreta de mantega.

Ingredients

  • ½ kg de patates
  • 1 suprema de salmó de 150 g
  • 2 cullerades de mantega
  • 2 cullerades de tàperes
  • 1 llimona
  • anet
  • sal i pebre

Deixa un comentari