Publicat el 16/05/2011

Ratlleu la pell de la llimona. Peleu l’all i piqueu-lo juntament amb el julivert.
A continuació, coeu les patates, senceres i sense pelar, en una olla amb aigua abundant durant uns 25 minuts. Quan estiguin cuites escorreu-les i deixeu-les refredar.
Una vegada fredes, peleu-les i talleu-les a daus una mica grossos, poseu-les en una safata i salpebreu-les al gust. Talleu els filets d’anxova i barregeu-los amb les patates, juntament amb la picada d’all i julivert i les tàperes. Per últim, regueu-les amb un bon raig d’oli d’oliva.
Se serveixen fredes i amb la ratlladura de llimona escampada pel damunt.

Ingredients

  • 750 g de patates
  • 10 filets d’anxova
  • 50 g de tàperes
  • oli d’oliva
  • 1 llimona
  • 1 gra d’all
  • 1 branca de julivert
  • sal i pebre mòlt

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2