Publicat el 13/09/2005

Peleu el meló i despepitarlo, després si disposem de màquina de tallar embotits, tallar a rodanxes molt fines. També pot tallar amb un bon ganivet. En una batedora triturar la pastanaga pelada juntament amb el suc dels cítrics i oli (vinagreta).
Peleu els llagostins. Posar una mica d’oli en una paella i quan estigui molt calent daurar-los una mica, condimentar i reservar. A la mateixa paella introduir la vinagreta i deixar bullir uns minuts, després apagar el foc. En una font fer un fons amb les fulles d’enciam de roure ben netes i tallades petites, a sobre col · local les rodanxes de meló i els llagostins, amanir amb una mica de pebre negre acabat de moldre i la vinagreta de cítrics.

Ingredients

  • 1 meló madur
  • 12 llagostins
  • El suc de 2 taronges
  • El suc d'1/2 llimones
  • 1 pastanaga
  • Enciam de roure
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2