Publicat el 15/09/2004

Netejar els bolets i tallar-les a quadrets, després salteu en una paella amb una mica d’oli i assaonar al gust. Un cop saltejades col•locar en un recipient, cobrir amb oli, un parell de cullerades de vinagre i deixar macerar.
Netejar els enciams, rentar i escórrer bé, després trossejar i barrejar. Escórrer bé les llenties.
Tallar la cansalada a tires molt petites i saltar juntament amb els tomàquets partits per la meitat en una paella amb una mica d’oli de la vinagreta, reservar calent.
Posar els enciams en els plats, escampar-hi les llenties, escampar per sobre la cansalada i els tomàquets reservats i regar amb la vinagreta de rovellons.

Ingredients

  • 2 enciams (1 fulla roure verda i fulla roure morada)
  • 300 g de llenties cuites
  • 300 g de rovellons
  • 10 tomàquets cherry
  • 50 g de cansalada ibèrica
  • Vinagre balsàmic
  • Sal i oli

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2