Publicat el 11/11/2013

Renteu l’escarola, centrifugueu-la perquè no hi quedi gens d’aigua i reserveu-la.
Peleu els kiwis i el mango i talleu-los a tires fines.
Poseu un cassó al foc amb aigua, la fulla de llorer i un pols de sal. Quan arrenqui el bull tireu-hi els llagostins i deixeu-los coure quatre minuts. Traieu-los ràpidament i poseu-los en un bol amb aigua freda, un pols de sal i uns glaçons de gel a la fi de tallar la cocció. Escorreu i peleu-los.
En un bol prepareu una vinagreta posant-hi oli d’oliva, el suc de la llima, unes fulletes de farigola i un pols de sal. Barregeu-ho bé.
En una safata poseu un llit d’escarola pel damunt feu una capa amb el kiwi i mango que teniu reservats i després, a sobre, col·loqueu-hi les cues de llagostí. Amaniu-ho amb la vinagreta que teniu preparada i ja ho podeu servir.

Ingredients

  • 1 escarola de cabell d’àngel
  • 4 kiwis
  • 1 mango madur
  • 16 llagostins
  • 1 fulla de llorer
  • 1 llima
  • oli d’oliva verge
  • 1 branqueta de farigola
  • sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2