Publicat el 03/02/2005

Coure l’arròs en un cassó amb el doble del seu volum d’aigua, salar i tapar el recipient. Deixar coure l’arròs a foc lent uns 15 minuts. Tallar les cebes a rodanxes i la carabassa a daus.
Escalfar l’oli i sofregir la carabassa, les cebes i les faves. Mullar amb el brou de verdures i el vi, deixar coure a foc lent uns 15 minuts, fins que s’evapori el líquid. Deixar refredar una mica la preparació assaonar amb el suc de llimona, la sal i pebre. Afegir l’arròs, les avellanes trossejades, una mica de julivert i remoure tot. Deixar reposar l’amanida uns 30 minuts i servir.

Ingredients

  • 150 g. d'arròs llarg
  • 2 cebes tendres
  • 200 g. de carabassa
  • 150 g. de faves desgranades
  • 1 got de brou de verdures i un altre de vi blanc
  • 2 cullerades d'avellanes torrades i pelades
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal, pebre, julivert

Deixa un comentari