Publicat el 20/07/2014

Per preaparar l’Amanida amb tonyina, formatge i pinya, poseu les patates en un cassó, cobriu-les d’aigua i coeu-les. Quan estiguin al punt, traieu-les, deixeu-les refredar, peleu-les, talleu-les a rodanxes i reserveu-les.
Peleu l’advocat i talleu-lo també a rodanxes.
En una safata, poseu-hi un llit de fulles d’enciam tallades petites, els germinats d’alfals i, al centre, les rodanxes d’alvocat.
Talleu el formatge (camembert o el que més us agradi) a trossos i poseu-lo damunt de l’alvocat. Col·loqueu a sobre la patata i la tonyina. I per acabar, escampeu-hi els trossos de pinya. Regueu-ho amb la salsa i ja ho podreu servir.
Salsa: Poseu en un bol la maionesa, el quetxup, unes gotes d’oli i unes gotes de vinagre de Mòdena, un pessic d’herbes seques i remeneu-ho bé.

Ingredients

  • fulles d’enciams variats
  • germinats d’alfals
  • 1 llauna de tonyina
  • formatge camembert
  • 2 patates petites senceres
  • ¼ de pinya natural a trossets
  • ½ alvocat Salsa:
  • 3 cullerades soperes de maionesa
  • 1 cullerada sopera de quetxup
  • oli i vinagre de Mòdena
  • herbes seques (alfàbrega, estragó)

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2