Publicat el 12/11/2012

Bulliu els llagostins amb aigua i sal durant dos minuts. Escorreu-los, peleu-los, col·loqueu-los en un bol juntament amb el suc de llimona i hi posem pebre al gust. Deixeu-los reposar una mitja hora. Mentrestant, en un bol, feu la salsa rosa: barregeu la maionesa, el quètxup, el brandi i el suc de taronja fins que la salsa aconsegueixi un color rosat homogeni. Trossegeu els llagostins i afegiu-los a la salsa. Talleu en juliana les fulles d’enciam i reserveu-ho. Partiu els alvocats al llarg, traieu els pinyols i, amb una cullera i molta cura, també la polpa a fi que la pell quedi sencera. Amb una forquilla xafeu lleugerament la polpa dels alvocats i barregeu-la amb la salsa rosa juntament amb les fulles d’enciam a la juliana. Farciu les meitats de la pell dels alvocats amb aquest preparat. Serviu-ho molt fred.

Ingredients

  • 2 alvocats
  • 400 g de llagostins
  • fulles d’enciams variats
  • sal i pebre
  • el suc de mitja llimonaSalsa rosa:
  • 4 cullerades de maionesa 
  • 2 cullerades de quètxup
  • 2 cullerades de brandi
  • 2 cullerades de suc de taronja

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2