Publicat el 28/01/2009

Tallar la ceba a rodanxes fines i ofegar-la en una cassola amb una mica d’oli, a foc suau, fins que comenci a daurar-se. Afegir després les pastanagues tallades a rodanxes, els brots de soia, els grans d’all sense pelar i el llorer. Condimentar i seguir coent tot junt durant uns 10 minutos.

Mentre posar oli en una paella i daurar ràpidament les aletes de pollastre per tots dos costats, després reservar. Quan  el sofregit estigui al punt incorporar les ales de pollastre, la salsa de soja i el got de brou, rectificar de sal, tapar la cassola i seguir la cocció, remenant de tant en tant. Es pot prendre tant fred com calient.

Optatiu: acompanyar amb puré de patata.

Ingredients

  • 12 aletes de pollastre
  • 2 cebes
  • 2 pastanagues
  • 3 grans d’all
  • 1 fulla de llorer
  • 200 g de brots de soja
  • 6 cullerades de salsa de soja
  • 1 vas gran de caldo de pollastre
  • Oli, sal i pebre

Deixa un comentari