Publicat el 07/09/2015

Renteu les albergínies i talleu-les a rodanxes; empolvoreu-les lleugerament amb sal i deixeu que treguin l’aigua; passeu-les lleugerament per farina i fregiu-les en oli abundant i calent. A mesura que estiguin daurades, disposeu-les sobre paper absorbent perquè treguin l’excés d’oli.
Unteu amb una mica d’oli una safata per anar al forn i ompliu amb capes alternes d’albergínia i formatge. Poseu pel damunt els ous batuts amb una mica de sal, el formatge ratllat i unes quantes fulles d’alfàbrega.
Gratineu les albergínies al forn a 180º durant uns 15 minuts i ja ho podreu servir.

Ingredients

  • 4 albergínies
  • 200 g de formatge tipus mozzarella
  • 2 cullerades de formatge parmesà ratllat
  • fulles d’alfàbrega
  • 4 ous
  • farina
  • oli d’oliva i sal

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon