Publicat el 20/04/2005

Posar l’aigua i la llet en una cassola, quan comença a bullir incorporar el bacallà i deixar coure durant 5 minuts, després escórrer.

Partir les albergínies per la meitat, fer unes quantes incisions a la carn, assaonar, untar amb oli i rostir al forn a una temperatura de 170 º, uns 15 minuts.
Treure la pell i les espines del bacallà i esmicolar.

Per preparar la brandada: picar en un bol el gra d’all, barrejar amb el bacallà esqueixat, seguir barrejant mentre anem afegint l’oli i la nata a poc a poc, finalment escampar-hi una mica de pebre.

Quan les albergínies ja estiguin rostides, amb molt de compte buidar la polpa.

En una paella amb una mica d’oli salteu la carn de les albergínies picada, després omplir amb aquest saltat les 4 parts de les albergínies i cobrir amb la brandada.

Gratinar al forn fins que es dauri una mica i servir amb la salsa de tomàquet calenta.

Ingredients

  • 2 albergínies mitjanes
  • 1/2 l de llet
  • 1/2 l d’aigua
  • Oli i sal
  • Per a la brandada:
  • 350 g de bacallà dessalat
  • 1 gotet d’oli d’oliva
  • 1/2 got de nata líquida
  • 1 gra d’all
  • Pebre blanc
  • Salsa de tomàquet per acompanyar

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2