Publicat el 29/07/2018

Els Mossos fan servir aquests aparells en vies com la C-35, una de les més carregades durant l’operació sortida de vacances

L’increment d’accidents mortals relacionats amb l’excés de velocitat ha fet que els Mossos augmentin la vigilància a les carreteres catalanes aquest cap de setmana. I per lluitar contra els infractors, els agents de trànsit fan servir radars que no es poden ni detectar ni inhibir amb els aparells que porten molts vehicles. D’aquesta manera els Mossos esperen frenar el nombre d’accidents relacionats amb l’excés de velocitat.
Una de les vies en la que s’ha instal·lat un aparell d’aquest tipus és la C-35, entre Sant Celoni (Vallès Oriental) i Riells i Viabrea (Selva). Es tracta d’una de les carreteres amb més volum de trànsit aquests dies, i per tant, una de les que més preocupa a Trànsit.
El sergent dels Mossos d’Esquadra Josep Burdés explica que l’objectiu és que els conductors “no es refiïn” dels aparells que els indiquen on hi ha radars fixes, i recorda que tenen “molta tecnologia” al seu abast com radars pistoles, o sistemes dinàmics.

ACN Riells i Viabrea
Foto: Pla mig d’un radar indetectable a la C-35 aquest dissabte 28 de juliol de 2018

 

Deixa un comentari