Publicat el 23/06/2014

Les ADF del Maresme i sud-est del Vallès Oriental ja tenen preparat el dispositiu de la nit de Sant Joan, entre les 20h del dia 23 i les 2h del dia 24, per tal d´actuar, coordinadament i conjunta amb els Bombers de la Generalitat de Catalunya, i sota la seva direcció, en l´extinció dels incendis que es puguin causar durant la nit.
Concretament, el dispostiu compta amb la participació de 9 ADF, que comprenen 28 municipis del Maresme i 6 del Vallès Oriental, i estarà format per 15 vehicles d´intervenció ràpida equipats amb dipòsits d´aigua i motobomba, i per 40 voluntaris i voluntàries, amb dos punts de control: al Parc de Bombers de Mataró i a la seu de l´ADF Alt Maresme, a Santa Susanna.
Aquest dispositiu, integrat exclusivament per personal voluntari, comporta un estalvi directe al Ajuntaments de 7.000 €, sense comptar l´estalvi en protecció de l´entorn, per la ràpida intervenció dels ADF. Tot això es continua fent, malgrat les constants retallades als ADF i als cossos professionals de prevenció i extinció d´incendis.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2