Publicat el 17/03/2014

La publicació, que recull l’esperit de l’antic “Singladures”, és una iniciativa de la Regidoria de Cultura amb la voluntat de promoure la divulgació de la història i la cultura locals. La revista, a més, es podrà consultar a través del web municipal i es podrà aconseguir a l’Espai Cultural Can Bisa, a la Biblioteca Municipal i a l’Ajuntament fins a exhaurir exemplars.
La revista deu el seu nom a la sènia modernista projectada per l’arquitecte Eduard Ferrés i Puig, esdevinguda equipament municipal i que acull la Col·lecció municipal de la Marina, i surt al carrer amb noves seccions i la voluntat de publicar-se de manera regular un cop l’any. A través de diversos articles, s’hi publiquen aspectes relacionats amb la cultura, la història i el patrimoni de Vilassar de Mar, des d’una perspectiva científica i professional.
Durant l’acte de presentació es va fer la xerrada ´La memòria oral a Vilassar de Mar´, un dels articles que recull el primer número de la revista. Va anar a càrrec d’Agustí Martín, membre del Consell Assessor de Cultura (CAC) i impulsor del projecte de la memòria oral de Vilassar de Mar

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2