Publicat el 20/12/2013

El proper 19 de gener tindrà lloc el primer Duatló el Masnou-Teià, una prova esportiva organitzada per l´empresa Life for Events, que consisteix a fer 5 km corrent, 19 km en bicicleta i 2,5 km més corrent.
Ja hem obert les inscripcions! Els 100 primers inscrits rebran com a obsequi la tovallola d´Spiuk (are you ready?)
Per a inscripcions i més informació sobre la prova podeu accedir al web
www.lifeforevents.com.
Aquesta prova esportiva té una sèrie de conseqüències per la circulació en els trams afectats.
La circulació de vehicles a les següents vies i carrers del terme municipal de Teià, romandran tancades al trànsit (ambdós sentits de circulació): Carretera de Teià, via de servei (C-32 i accés a la Urbanització de Sant Berger) fins l´avinguda Països Catalans, carrer Amadeu Vives, carrer Ramon Llull, camí a Premià de Dalt, Passeig del Castanyer, Rotonda Passeig La Riera, passeig Massarosa, Rotonda de la Plana, carretera de Teià i Camí del Mig a Premià de Mar, des de les 8.30 fins les 13.30 hores del diumenge 19.
Tanmateix existirà afectació als usuaris dels equipaments municipals i esportius següents: Deixalleria municipal mancomunada, Club de Tennis Teià – Barcelona i el Pitch & Putt Barcelona – Teià, els quals no es podrà accedir en vehicle durant el temps que romangui tallada la circulació amb motiu de la celebració de la prova esportiva, des de les 8.30 fins les 13.30 hores del mateix dia.
Durant els dies previs es repartirà una circular a tots els veïns afectats especificant les afectacions al trànsit i el recorregut de la prova. Podeu consultar en l´arxiu adjunt la circular informativa i el plànol de l´itinerari.
Per a qualsevol aclariment o informació us podeu adreçar a la Policia Local (Passeig de La Riera, 120 o bé tel. 93 555 71 14).

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel