Publicat el 15/05/2014

Badalona acollirà el divendres 23 de maig el concert Primavera Pop 2014, organitzat per 40 Principales. 21 artistes actuaran al passeig Marítim de la ciutat en un esdeveniment gratuït que començarà a les 19 hores. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el director de Ràdio Barcelona i de Cadena SER Catalunya, Josep Maria Girona; i el director de les emissores musicals de Cadena SER Catalunya, Jaume Baró, han explicat avui les principals característiques d’aquest concert.
Durant més de 5 hores passaran per l’escenari instal·lat al passeig Marítim alguns noms ben coneguts del panorama musical actual del territori espanyol i també internacional com The Vamps, Abraham Mateo, Xriz, Xuso Jones, Mr Kilombo, Sweet California, Clean Bandit, Porcelain Black, Sophia del Carmen, Amelie, Soraya, Critika&Saik, Fraag Malas, Adelén, Mario Jefferson, Maria Sagana, Anitta, Dreamland, Robert Ramirez, Clover i Wayne Beckford.
Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció pel fet que Badalona “sigui l’escenari escollit per la Cadena SER per oferir aquest concert de referència a nivell musical que aplegarà un ampli ventall d’artistes de qualitat i amb poder de convocatòria”. Garcia Albiol ha afirmat que “el passeig Marítim és un escenari immillorable que milers de badalonins i de gent de fora estan descobrint i aquest concert contribuirà a promocionar encara més la ciutat”. L’alcalde de Badalona ha recordat que la celebració del concert Primavera Pop 2014, gratuït i obert a tothom, és una nova mostra de la bona sintonia entre l’Ajuntament i la Cadena SER ja que l’any passat també van col•laborar en l’organització de la triatló SERTRI 2013, la ruta cicloturística “Dale pedales” i en l’Open Air de Máxima FM que va portar a la ciutat els millors Dj’s de la cadena musical.
Per la seva banda, el director de Ràdio Barcelona i de Cadena SER Catalunya, Josep Maria Girona, ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i s’ha mostrat satisfet “perquè el Primavera Pop 2014 ens permetrà participar i gaudir de les Festes de Maig d’aquesta ciutat amb un dels festivals més interessants que hi ha al país, adreçat sobretot al públic jove”.


El festival Primavera Pop va néixer l’any 2010 amb un concert a València en el qual va actuar Amaia Montero com a cap de cartell. Des de llavors, altres figures del món de la música com Enrique Iglesias, Pablo Alborán, Maldita Nerea i Dani Martin han actuat en aquest fòrum musical.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon