Publicat el 30/09/2015

La sala de premsa de l’edifici El Viver de l’Ajuntament de Badalona va acollir l’acte de presentació del concert benèfic Gospel & Jazz: notes solidàries per Badalona, que organitza el Grupo Menarini a benefici de tres entitats de Badalona.
L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, i del conseller del Grupo Menarini Espanya, Salvador Pons. També hi han estat presents representants de les tres entitats beneficiàries d’aquest concert que tindrà lloc el dijous 15 d’octubre a l’Auditori de Barcelona: la Fundació Privada Ateneu Sant Roc, Cáritas Diocesana de Barcelona i la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol.


El conseller General-Manager de Grup Menarini Espanya i LATAM, Salvador Pons, va explicar que “a Badalona hi ha zones on la pobresa i l´exclusió social són una realitat palpable”.La música uneix a les persones i, per això, a Menarini hem posat en marxa aquest concert solidari, per estrènyer encara més els nostres lligams amb les entitats que treballen dia a dia per millorar la vida de les persones més desfavorides de la ciutat que ens acull i també per intentar que Badalona sigui un referent en l´àmbit científic-sanitari”, ha afegit.


L´alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater va explicar que “la col·laboració entre el món empresarial i el món de les entitats solidàries fa créixer la ciutat en positiu”. L’alcaldessa ha destacat la trajectòria i la tasca desenvolupada a la ciutat per les tres entitats beneficiàries i va afirmar que “Menarini és una empresa amb un alt valor de compromís social amb la ciutat”. “L’objectiu és eradicar la pobresa i aquí el món empresarial hi té molt a dir. Des del Govern municipal es treballa per buscar sinergies possibles amb tots els sectors de la societat, per fer un pas endavant i possibilitar un canvi notori a Badalona per aconseguir major igualtat d’oportunitats, menys exclusió i una societat amb menys desigualtats”, ha afegit.


El concert estarà dirigit pel músic i compositor de l’illa Maurici Erwyn Seerutton i interpretat pel Cor de Gospel Sant Cugat de Sant Cugat del Vallès.
Les localitats per assistir a l´esdeveniment, que es farà a l’Auditori de Barcelona, ja estan a la venda a un preu únic de 15 €, i ja espoden adquirir a través de
http://www.notesperbadalona.org/ o a les taquilles de l’Auditori de Barcelona.
A més, s´ha habilitat una “fila 0” per a aquelles persones que vulguin contribuir fent una donació. Menarini és un grup farmacèutic internacional amb més de 125 anys d´història que està present a més de 100 països d´Europa, Àsia, Àfrica i Amèrica. La seva seu a Badalona, amb una superfície de 15.000 m2, inclou la planta de producció i un dels sis centres d´R + D que el Grup Menarini Internacional té a Europa.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel