Publicat el 17/02/2014

El passat divendres 7 de febrer es va presentar l’Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran. Aquest espai està ubicat a l’aire lliure i facilita la pràctica d´exercicis suaus. La presentació de l’espai va anar a càrrec de l’Alcalde, Joaquim Ferrer, i de la Regidora de Serveis Socials, Família i Gent Gran, Núria Arasa, que va explicar que l’objectiu de l’equipament és “potenciar l’activitat física, per tal que estigui integrada en el dia a dia de la gent gran, i així puguin millorar la seva autonomia personal i la seva qualitat de vida, en els aspectes físics i psicològics”.
D’altra banda, també es va fer una demostració pràctica del funcionament dels aparells, que va conduir una fisioterapeuta, on va participar-hi una vintena llarga de persones. A l’espai s’hi poden fer exercicis per a treballar totes les parts del cos, amb els mateixos moviments que es fan servir diàriament, de manera que es fa exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona.
Dins les activitats formatives per a la gent gran organitzades per la Regidoria de Serveis Socials, Família i Gent Gran, hi haurà dos tallers pràctics de 5 sessions cadascun, a càrrec d’una fisioterapeuta, per explicar el funcionament de l’Espai Lúdic i de Salut. D’aquesta manera, cada persona podrà fer el circuit d’acord amb les seves condicions físiques.
Aquests tallers es faran, un de 10h a 11h del matí, i l’altre d’11h a 12h, els dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 d’abril. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2