Publicat el 11/04/2018

La presentació anirà a càrrec dels seus autors Pep Mayolas i Miquel Soro

Fins a 35 recorreguts que han estat escollits entre una cada vegada més nombrosa representació d’aquest tipus de rutes a casa nostra. Una selecció acurada que s’ha fet des del coneixement més actualitzat de tots aquests itineraris i que incorpora unes quantes vies que no s’han publicat mai abans.

Els autors han filtrat tant la dificultat com els aspectes tècnics de cada recorregut ressenyat mitjançant sempre el mateix sedàs. D’aquesta manera, la guia ofereix la informació a partir d’una visió homogènia i unificada, que permetrà als usuaris escollir les vies des d’un mateix criteri.

Les 35 fitxes són una mostra de la bona salut de l’especialitat a casa nostra, fet que possibilita la incorporació de nous practicants, necessàriament vinculats al món de la muntanya. Els autors pretenen, sobretot, oferir un llibre pràctic que aporti la informació necessària per escollir el recorregut més adaptat a les seves necessitats o ambicions.

En definitiva, aquesta  guia de ferrades és una acurada i actualitzada selecció de les millors vies ferrades catalanes que us oferirà grans experiències.

Lloc de la presentació: sala d’actes de la Biblioteca Can Manyer, Plaça Miquel Martí i Pol 6, de VILASSAR DE DALT
Dia: divendres 13 d’abril de 2018
Hora: a les 8 del vespre. Entrada lliure.
Organitza: SECCIÓ DE MUNTANYA de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc

ELS AUTORS:
Pep Mayolas Casas: bomber de la Generalitat, actualment treballa al parc de Mataró. Autor de les tres guies anteriors sobre ferrades de l’Editorial Alpina
Miquel Soro Martí: geògraf, treballa a l’Institut Cartogràfic de Catalunya des del 1991.

Secció de Muntanya de La Massa CCV web www.lamassaccv.org

Deixa un comentari