Publicat el 28/02/2014

Aquest dijous 27 de gener, per la tarda, a les instal·lacions del CAT-Centre d’Acollida Turística- de Teià, es va fer la presentació de les IX Jornades Gastronòmiques del VI DO Alella. L’acte el varen presentar el Sr. Andreu Francisco, com a President del Consorci DO Alella, el Sr. Josep Botey, Alcalde de Teià, l’Il·lustríssim Sr. Joan Roca, Diputat Delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona i el Sr. Jordi Bort, Director General de L’INCAVI de la Generalitat de Catalunya. Va tancar l’acte el Sr. Joaquin Batlle, President del Consorci Regulador de la DO Alella.
L’objectiu de les Jornades és múltiple. Per una banda es treballa per generar sentiment de pertinença del ciutadà dels municipis que integren la DO Alella envers la seva denominació d’origen i, per l’altre, l’esdeveniment contribueix a que els restaurants de la zona nodreixin les seves cartes de vins del territori.
En un moment que la tendència en la restauració, a nivell mundial, consisteix en apostar per aquells productes que s’han produït a poca distància, els vins DO Alella tenen cada vegada una presència més important a l’oferta gastronòmica del territori. I és que quan el turista, bé sigui estranger o de proximitat, visita aquest territori, cada vegada més, demana consumir productes de la zona i vins de la Denominació d’Origen Alella.
Les Jornades Gastronòmiques del Vi DO Alella segueixen creixent i ampliant el seu àmbit d’influència. Una cinquantena de restaurants de vint-i-set municipis del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès ofereixen durant tot el mes de març les seves propostes culinàries harmonitzades amb vins de la DO Alella.


L’oferta gastronòmica de les Jornades és ben variada i adequada a tots el gustos i butxaques. No cal explicar que els protagonistes seran els vins de la DO Alella, tot i que a més hi trobarem vins i caves de gran qualitat que també s’elaboren als cellers del territori DO. Els preus dels menús oscil·len entre els 20 i els 40 euros i els vins se serveixen a copes, de manera que els comensals tindran l’oportunitat de degustar més varietats de vins amb els menús suggerits.
Foto, d’esquerra a dreta: Jordi Bort, Andreu Francisco, Josep Botey, Joan Roca i Joaquim Batlle

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2