Publicat el 16/05/2014

Dilluns dia 19, a les 12.30 hores, a la biblioteca de la Casa Clara del Parc de Ca l’Arnús de Badalona, tindrà lloc la presentació de la primera edició de Badalona Home Design. La presentació  d’aquesta primera mostra Badalona Home Design anirà a càrrec d’Eli Ruiz,una de les promotores de la iniciativa, hi assistiran l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; i el president del Consell de la Delegació de la Cambra de Comerç de Barcelona al Barcelonès Nord, Ferran Alberch.
Dissenyadors d’interiors de la ciutat s’han unit en aquesta iniciativa, en la qual col·labora l’Ajuntament, i han reformat la Casa Clara, un dels edificis de propietat municipal que es troba dins del recinte del Parc de Ca l’Arnús i Can Solei.
.
El Badalona Home Design és una mostra que pretén servir d’aparador del comerç interiorista de la ciutat, transformant i recuperant l’interior de la Casa Clara.
La mostra estarà oberta al públic de dijous a diumenge entre els dies 23 de maig i 15 de juny.
L’accés al Badalona Home Design (BHD) es pot fer des de l’entrada nord del Parc de Ca l’Arnús i Can Solei (Av. de Navarra/riera de Canyadó).

Deixa un comentari