Publicat el 31/03/2014

Es tracta d´un projecte pilot i pioner que es podría exportar a altres territoris. El mercat, que comptarà amb 15 parades, començarà el mes d´abril.
El mercat itinerant de Productes de la Terra Maresme inclourà una quinzena de parades de fruites i verdura, cervesa, formatge, pa, melmelades i altres productes que elaboren a la comarca professionals que formen part del cens de Productes de la Terra Maresme – Artesania Alimentària.
Amb aquesta proposta es volen dinamitzar els centres comercials urbans i el teixit productiu, creant nous canals de comercialització dels productes de proximitat.
El Consell Comarcal és l´administració que coordinarà i donarà suport tècnic als municipis i la Diputació de Barcelona la que dóna suport econòmic a la iniciativa.
El mercat ambulant de Productes de la Terra Maresme es durà a terme els dissabtes al matí de manera rotatòria pels 4 municipis. S´estrenarà el 5 d´abril a Montgat. El calendari serà el següent: 1r dissabte de mes: Montgat. 2n dissabte: Tiana. 3r dissabte: Arenys de Mar. 4t dissabte: Argentona.

Deixa un comentari