Publicat el 19/12/2017

Aquest és el segon any que el Consorci promou que els professionals dels diversos centres decorin els seus espais de treball amb motius nadalencs

L’experiència de simular el viatge a Lapònia en l’Orient Express li ha valgut a l’Hospital de Dia de Salut Mental d’Adults el primer premi del concurs de decoració nadalenca del Consorci Sanitari del Maresme.

El segon premi ha recaigut en el Servei de Prevenció de Riscos Laborals, que ha recreat un pessebre un vivent amb material reciclat, i el tercer en l’Equip d’Administració de l’antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, amb l’escenificació dels pastorets.

El jurat, format per treballadors de diferents centres del Consorci, ha lliurat els premis als guanyadors: tres cistelles amb productes nadalencs per compartir amb els companys de l’àrea guarnida.  El jurat ha valorat positivament la creació artística (originalitat, ingeni i riquesa artística), la caracterització del personal, l’ambientació, l’ús d’elements reciclats, així como l’esforç i laboriositat en l’execució de les obres.

Aquest és el segon any que el Consorci promou que els professionals dels diversos centres decorin els seus espais de treball i d’atenció als usuaris amb motius nadalencs amb l’objectiu de contribuir a l’ambient festiu propi d’aquestes dates. Aquesta iniciativa s’emmarca en programa de Responsabilitat Social del CSdM i enguany ha comptat amb la participació de 18 equips de professionals.
El Consorci Sanitari del Maresme és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, i les àrees bàsiques de Mataró Centre i Cirera Molins (a Mataró) i la d’Argentona.

 

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon