S'han trobat resultats
Agenda
divendres 22 juny 2018

Pedrolo, més enllà dels límits

Pedrolo, més enllà dels límits. Comissariat per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Agenda

Laboratori NPL: Experimentem amb colors

Laboratori NPL: Experimentem amb colors, a càrrec de Laia Ventura. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm@diba.cat o bé al 937 50 68 34. Adreçat a famílies amb infants entre 1 i 3 anys.

Agenda

La Mar i el Cinema

La Mar i el Cinema. Xerrada La mar com a fons d’inspiració i treball vista per un director de cinema i un capità, a càrrec de Ferran Llagostera, director de cinema, i Francesc Lleal, capità.

Agenda

Ballada de sardanes a Vilassar de Mar

Ballada de sardanes amb la cobla Lluïs de Taradell.

Agenda

Acte de violència

Acte de violència. Club de lectura especial Pedrolo, moderat per Raquel Picolo i amb la participació d’Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Pedrolo, on comentaran el llibre Acte de violència. Obert a tothom.

Agenda

Els rostres de la pobresa avui. Ens trobem a Vilassar de Mar?

Els rostres de la pobresa avui. Ens trobem a Vilassar de Mar? Tertúlia Els rostres de la pobresa avui. Ens trobem a Vilassar de Mar?. Taula rodona amb representants de Serveis Socials de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Creu Roja i Càritas Barcelona.

Agenda
dijous 21 juny 2018

Fortuna d’un gran tempo

Canzoniere: música i poesia a les corts de Nàpols i Màntua.

Agenda

Ballada de sardanes a Vilassar de Mar

Ballada de sardanes amb la cobla Marinada

Agenda
dimecres 20 juny 2018

Accademia di lucca, Trio de corda

Amb aquest trio de música clàssica, podrem gaudir d’obres de Bach, Beethoven, Cervelló i Schubert. Les entrades es podran comprar a la Llibreria Índex.

Agenda

Alex Alguacil

Descrit per la crítica del nostre país com un pianista sensible, amb un fi sentit musical i amb un potencial indiscutible (El País), Alex Alguacil destaca com un músic intel·ligent, amb fusta de qualitat i projecció assegurada dins el panorama pianístic del nostre país (La Vanguardia). Músic d’una considerable trajectòria internacional, les seves actuacions l’han portat als escenaris […]