S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 22 gener 2019

La resiliència davant els conflictes de la vida

La resiliència davant els conflictes de la vida A càrrec de: Víctor Mirón i Cesca Planagumà. Consellers familiars i fundadors de l’associació de matrimonis “De Família a Família”. Adreçat a tots els públics. Ho organitza l’Església Evangèlica de Vilassar de Mar. Més informació: tel. 656 846 748 i 93 759 87 36.  

Agenda

Sons per a nadons

Sons per a nadons Taller sensorial de massatge sonor, a càrrec d’Alquímia Musical. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al tl. 937506834. Per a famílies amb infants fins a 3 anys.

Agenda

Tots som científics

Tots som científics Activitat familiar de divulgació científica a càrrec de Carmen Díez, química i farmacèutica. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al tl. 937506834.

Agenda

L’hora del conte a la Biblioteca

L’hora del conte a la Biblioteca L’hora del conte: “Un amor de contes”, a càrrec de Sílvia Cantos. Per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Agenda

La segunda mujer

La segunda mujer Cinefòrum amb “La segunda mujer”, una pel·lícula del director d’origen kurd Umut Dag, en què es retrata la situació de la dona musulmana en un entorn europeu. Tertúlia en acabar.

Agenda

Identitat sexual i violència de gènere

Identitat sexual i violència de gènere Xerrada a càrrec d’Ingrid Donoso, psicòloga.

Agenda

Aula d’Extensió Universitària VdM

Aula d’Extensió Universitària VdM Xerrada: “Com mirar un quadre”, a càrrec de Mariona Milla, de l’Escola Massana de Barcelona i graduada en Arts Aplicades i Oficis Artístics per l’Escola Oficial Superior de Llotja. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària VdM

Agenda

Música barroca

Música barroca Música barroca, amb obres de Johann Sebastian Bach, Tomaso Albinoni i Antonio Vivaldi, a càrrec de l’Orquestra de Cambra Sant Cugat. Raúl Pérez, oboè Hèctor Pérez, oboè Albert Muñoz, fagot Entrades numerades. Venda anticipada a la llibreria Índex i a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, una hora abans del concert.

Agenda

Ponts d’Aigua

Ponts d’Aigua Presentació del llibre “Ponts d’Aigua” i recital de poemes del llibre. Obra solidària sobre les migracions editada per Pagès Editors, que destina els drets del llibre a la fundació ProActiva Open Arms. Organitza: Regidoria de Cultura i Festes Populars

Agenda
dilluns 21 gener 2019

Exposició Mediterrània

Exposició Mediterrània Dels artistes Joan Pasqual, Elisenda Sala, Marga Cruz, Carles Duarte i Montse Assens.