S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 20 març 2019

XXVI Trobada de puntaires

XXVI Trobada de puntaires Trobada de puntaires!!! T’ho perdràs?. Ho organitza: Associació de puntaires de Vilassar de Dalt.

Agenda
dimarts 19 març 2019

Exploradors emocionals

Bibliolab: Exploradors emocionals Descobreix els teus dracs. Laboratori de gestió emocional destinat a infants entre 7 i 12 anys. Inscripció a la Biblioteca.

Agenda

Noi d’or, noia maragda

Noi d’or, noia maragda Tertúlia sobre el llibre Noi d’or, noia maragda de Yiyun Li. Conducció a càrrec de Raquel Pícolo.

Agenda

Taller de diablons

Taller de diablons Vine a passar-t’ho bé al taller, i fes-te diable!!! Inscripcions del taller al correo: diabolicsanonimsvilassar@gmail.com. Ho organitza: Diabòlics anònims.

Agenda

Petit ós i els sis ratolins blancs

Petit ós i els sis ratolins blancs Contes menuts: Petit ós i els sis ratolins blancs. A la sala infantil de la Biblioteca, contes per a nens i nenes de 2 a 5 anys.

Agenda

Taller de K-pop

Taller de K-pop Vine al taller de dansa a pasart-ho bé: 2 sessions en les quals aprendrem una coreografía. Menors de 12 anys gratuït. Més informació al Facebook: Joventut Vilassar de Dalt o a l’Instagram: joventut_vdd. Ho organitza: Espai Jove.  

Agenda
dimecres 13 març 2019

20è Aplec de la sardana

20è Aplec de la sardana A la plaça de la Vila Matí a les 10:00 h.Tarda a les 16:00 h. Amb sardanes proposades per vosaltres l’any passat. Fira d’artesans. Cloenda curs escolar Sarda TIC a les 12:55 h.Xocolatada a les 18:20 h. Ho organitza: Grup sardanista de Vilassar de Dalt (En cas de pluja, al […]

Agenda

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica. Inscripcions gratuïtes abans del 22 de març a turisme@vilassardedalt.cat o al 93 750 74 88. Places limitades.

Agenda

Fira d’estocs

Fira d’estocs. 10 h Cercavila amb els tabalers Anònims. 11 h Exhibició de les Alumnes de l’Aula de Dansa i mini masterclass de Hip Hop. 12 h Vermut i música en viu amb Old Cats. I a més: Jocs de fusta gegants! Vine a passar el matí amb nosaltres! Ho organitza: Associació de comerciants i […]

Agenda
divendres 1 març 2019

El futur d’Helena Tornero

El futur d’Helena Tornero Club de lectura vinculat a la programació del Teatre Nacional de Catalunya. Ho organitza: Biblioteca can Manyer