S'han trobat resultats
Agenda
divendres 22 juny 2018

Sortida nocturna a Burriac

Sortida nocturna a Burriac. 19:45 punt de trobada: aparcament de la Quintana. 20:00 sortida. 21:00 trobada amb l’altre grup que ve de la Font Picant. 21:45 sopar dalt el castell. 22:20 explicarem tres llegendes del Parc S.Litoral. 22:45 tornada cap a Vilassar de Dalt de nit. Activitat inclosa a les Vetlles d’Estiu 2018.

Agenda
dimecres 20 juny 2018

Festes del barri del pi

Festes del barri del pi   DIVENDRES 22 DE JUNY 18.00 h Contes menuts (col·laboració amb la Biblioteca can Manyer) 19.00 h Actuació de l’Aula de Teatre 19.30 h > Zumba amb l’Aula de Dansa 20.00 h Concurs de Migas Moje (els concursants han de portar ia paella els ferros) L’Associació farà 75kg de migas […]

Agenda
dimarts 12 juny 2018

Ramon Llull i l’encontre entre cultures

Ramon Llull i l’encontre entre cultures. La mostra està integrada per peces bibliogràfiques representatives de la producció lul·liana conservada a Mallorca i a Catalunya. Reuneix per primer cop una col·lecció de quinze manuscrits lul·lians dels segles XIII-XV i sis manuscrits dels fons antics de la Biblioteca Nacional d’Algèria corresponents als segles XIII-XIV, entre els que […]

Agenda

Ajudant de biblioteca

Ajudant de biblioteca. Per a nens i nenes a qui els agradi anar a la biblioteca i vulguin conèixer tots els seus secrets. A partir de 6 anys.

Agenda
divendres 8 juny 2018

Revetlla de Sant Joan

Revetlla de Sant Joan. Sopar a la fresca. Música en viu. Dj. Ho organitza: Tabalers anònims i Diabòlics anònims.

Agenda

Taller de gelats

Taller de gelats. El dimecres 20 farem gelats i el dijous 21 ens els menjarem. Inscripcions per mail a espaijove@vilassardedalt.cat o per WhatsApp al 633 911 456.  

Agenda

Un dia d’ordre

Un dia d’ordre. Basat en el llibre de Mary Kondo La màgia de l’ordre, a càrrec d’Enjoy Order.

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Contes menuts al barri del Pi

Contes menuts. La Biblioteca es desplaça al Barri del Pi per explicar contes als més petits. Per a infants d’entre 2 i 5 anys.

Agenda
divendres 1 juny 2018

El silenci de les cases

Club de lectura, cloenda del curs. Tertúlia literària sobre el llibre El silenci de les cases de l’autora local Maria Sanplà a càrrec de la mateixa autora. El silenci de les cases és una obra que conté dues històries que s’enllacen en tres textures narratives. En l’obra cinc personatges s’entrecreuen en moments diferents de la història. La Marta […]

Agenda

Ajudant de biblioteca

Ajudant de biblioteca. Per a nens i nenes a qui els agradi anar a la biblioteca i vulguin conèixer tots els seus secrets. A partir de 6 anys.