S'han trobat resultats
Agenda
divendres 27 juliol 2018

Festa Major dels Sants Genís 2018

DIJOUS 23 D’AGOST GEGANiT 2018! 21h, Plaça de la Vila Sopar popular a la fresca. Menú: botifarra i mongetes + beguda (aigua i/o vi) i gelat. Preu 6 €. Cercavila esbojarrada 22.30h, pels carrers del poble Amb la companyia dels Bandsonats. Llums, colors i moltes sorpreses ompliran els carrers de Vilassar. Nit de Dj’s Tot […]

Agenda
dijous 26 juliol 2018

La barraqueta d’estiu

La barraqueta d’estiu. Contes, cançons, poemes i jocs de paraules amb Elena Codó d’En clau de clown. Per a infants a partir de 4 anys.

Agenda

Megadiada de Can Salvet

Megadiada de Can Salvet. 10.00 h > Cercabarri pels carrers de Can Salvet 10.30 h >  Xocolatada pels més petits Tot seguit > Inflables i tallers infantils 11.00 h > Exhibició de talents: Aula de Dansa de Vilassar de Dalt i Bollywood  (Acadèmia Blue Moon Dansa by Nuriyah Nuni & TikeNila Bollywood) 12.00 h > […]

Agenda
dilluns 9 juliol 2018

Expliquem contes amb el kamishibai

Taller: Expliquem contes amb el kamishibai. Taller per a nois i noies d’entre 8 i 12 anys, en el qual descobriràs els secrets del kamishibai i aprendràs a explicar contes amb aquest tipus de teatre tradicional japonès. Cal inscripció prèvia. Més info a la Biblioteca.

Agenda

Jocs de carrer

Jocs de carrer. Tots els dilluns de juliol. Per participar només cal portar un aliment i participar en la campanya solidària La fam no fa vacances.

Agenda

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica. Inscripció prèvia abans del 13 de juliol a turisme@vilassar.cat o al 93 750 74 88.

Agenda

12a Vetllada poèticomusical

12a Vetllada poèticomusical Poeta recordat: Léopold S. Senghor (1906-2001). Poeta, polític i intel·lectual senegalès i primer president de Senegal després de la independència del pais. Silvia Albert, actriu i Omar Diallo, editor senegalès, llegiran els seus versos en francès i wolog. Poeta convidat: Marc Romera i Roca (Barcelona, 1966). Narrador, poeta i editor (La Breu […]

Agenda
divendres 29 juny 2018

Sweet Marta

Sweet Marta & blues Shakers, sonen com una autèntica locomotora de blues. Format per Sweet Marta a la veu i a l’harmònica (a destacar per ser l’única dona harmonicista en el nostre panorama masculí de l’harmònica de blues) i els blues Shakers d’àmplia trajectòria musical.

Agenda

Scarlets

Scarlets és caracteritza per la unió de tres potents veus d’ànima negra amb molta personalitat. Per una estética impactant i un show en viu que ens recorda a artistes com The Supremes, Destiny’s o TLC.

Agenda
dijous 28 juny 2018

The Ramblers

The Ramblers, és un quartet de soul / jazz / rhythm / blues. Des de 2015 conformen aquest projecte on han trobat la profunditat de l’estil R&B, que ariba fins als anys 50 find als nostres dies de la mà dels seus clàssics i alguns originals escrits per la Banda que aquest any presenten el […]