S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 4 març 2019

Dones artistes

Dones sonores Espectacle de poesia i música de Clara Schumann. A càrrec de Gemma Reguant (veu) i Laia Martí (viola) Acte inaugural de les 3 exposicions: Dones artistes; Imprempta i mecanografia i Books as a totem. Horari: De dijous a dissabte de 18:00 a 20:30 h, Dissabte i diumenge d’11:00 a 14:00h.

Agenda
divendres 1 març 2019

Llibre d’artista

Llibre d’artista Taller per a totes edats on farem una peça artística a partir del llibre. Totes les obres podran quedar exposades a la Unió fins a finals d’abril.

Agenda

Cinefòrum: Mi noche con Maud

Cinefòrum: Mi noche con Maud D’Eric Rohmer. Analitzarem el film i debatrem sobre el plantejament que fa del relat amorós i del conflicte entre els valors del vell i el nou món amb el professor de l’escola de cinema Enric Ros.

Agenda

Gran dictat de Teià. Figura de Caterina Albert

Gran dictat de Teià. Figura de Caterina Albert Us proposem conèixer la figura de Caterina Albert a través d’un dictat que corregirem i en resoldrem els dubtes gramaticals. Adreçat a adults A càrrec de l’Oficina de Català de Teià

Agenda

Escriptura creativa a les xarxes socials

Escriptura creativa a les xarxes socials Vols aprendre a escriure creativament a les xarxes socials? En aquest curs experimentarem amb les eines necessàries per a estimular la creativitat i ens familiaritzarem amb les tècniques narratives bàsiques posant èmfasi amb el procés creatiu. La formació estarà estructurada en dues parts; la primera teòrica i de contextualització, […]

Agenda

Xerrem de llibres i lectura en veu alta

Xerrem de llibres i lectura en veu alta Si t’agrada la lectura pots venir per recomanar i xerrar de llibres. A continuació farem una lectura en veu alta d’un fragment d’una de les obres de l’escriptora Caterina Albert, que enguany se celebren 150 anys del seu naixement. Conductora: Rosa Villaplana ÒMNIUM Teià Alella Masnou

Agenda
dijous 28 febrer 2019

Ahorismos

Ahorismos de Guillem Vallejo. El poeta Guillem Vallejo ens presenta la seva darrera obra poètica, Ahorismos. Es tracta d’una lectura zen de viure l’ara i aquí, on inclou fotografies de Teià i del Masnou. 21 de març Dia Mundial de la Poesia.

Agenda

The No. 1 ladies’ detective agency

The No. 1 ladies’ detective agency, d’Alexander McCall Smith. L’activitat va dirigida a persones amb un bon domini de l’idioma ja que les lectures són de textos íntegres en anglès i la conversa es desenvoluparà en la mateixa llengua. Dirigit per Angi Goodhew i Heather Wylie.

Agenda

Performance audiovisual

Performance audiovisual. Descobrirem un nou apartat de l’exposició, una instal·lació de video art, Book as a tòtem d’Antonio Clavijo. El mateix autor ens explicarà després la seva obra.

Agenda

Taller de gravat amb tórcul

Taller de gravat amb tórcul. Demostració de com funcionava un tòrcul i conèixer diferentes tècniques de gravat. Taller participatiu per a totes edats. Us podreu endur el vostre propi gravat a casa. A càrrec de Toni Batllori i Marta Comas.