S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 16 abril 2018

Anacolut. Mirar enrere, veure-hi de nou, de Rafael Mollar

Presentació de la novel·la Anacolut. Mirar enrere, veure-hi de nou. Amb l’assistència de l’autor, Rafael Mollar, exprofessor de l’institut Esteve Albert. Obrirà l’acte Núria Cot, professora de l’institut Esteve Albert.

Agenda
dimarts 10 abril 2018

Gim Dance

Gim Dance. Impartit per Anna Roca Exercicis de dificultat baixa Rejovenir la columna vertebral Gim Pilates Tai-txi i respiració Abdominals hipopressius + Informació: 609 182 010 (Antoni José)

Agenda

Taller d’educació parental

Taller d’educació parental. A càrrec de Lluís Vilalta, psicòleg, terapeuta familiar i coaching. No cal inscripció prèvia.

Agenda

Ruta per la Serra de Prades

Ruta per la Serra de Prades Dificultat: moderada Inscripció prèvia amb 10 dies d’antelació per reservar plaça al refugi en règim de mitja pensió Cal portar: dinar pel diumenge Coordinador: Sisku Calopa (Tel.: 660 32 8148)

Agenda

Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic

Campionat de Barcelona de Patinatge Artístic Categories cadet i juvenil femení Dissabte matí: entrenaments i disc curt cadet Dissabte tarda: entrenaments i disc curt juvenil Diumenge matí: entrenament i disc llarg cadet Diumenge tarda: entrenament i disc llarg juvenil

Agenda

Taller d’escriptura

A càrrec del filòleg i poeta Pius Morera

Agenda

Excursió cultural a Balaguer

Excursió cultural a Balaguer Inclou: autocar, visita guiada, esmorzar i dinar Inscripcions: a partir del 9 d’abril, al despatx dels ‘Xurravins’. Sortida des del Centre Cívic El Gorg + info: Antoni José (Tel.: 609 18 20 10)

Agenda

Paisatges literaris

Paisatges literaris. L’acte de llegir és una experiència única, a través de paraules escrites imaginem persones, llocs… Vivim sensacions mai viscudes, sentiments d’altres, ens traslladem a altres mons no coneguts… La nostra imaginació representa el que llegim. La paraula està lligada íntimament a una imatge concreta, la descripció d’un paisatge ens farà somiar en un […]

Agenda

Gim Dance

Gim Dance. Impartit per Anna Roca Exercicis de dificultat baixa Rejovenir la columna vertebral Gim Pilates Tai-txi i respiració Abdominals hipopressius + Informació: 609 182 010 (Antoni José)

Agenda

La Biblioteca surt al carrer

La Biblioteca surt al carrer Crearem el 1r Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenç de Montalt Parada amb exposició de novetats literàries. També estenarem l’activitat Paraules Dibuixades que ens convidarà a participar en la creació del 1r Llibre Gegant de Contes de Sant Vicenç de Montalt. Cada pàgina ha de ser escrita des de la imaginació […]