S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 10 desembre 2018

Plantem cara als problemes d’habitatges

Plantem cara als problemes d’habitatges Resposta col·lectiva a les emergències del poble. Solucions per un municipi que garanteixi el dret a l’habitatge. Ho organitza: PAC (Plataforma d’Afectats per la crisi), Xarxa d’Habitatge del Baix Maresme, CDR PD, Crida Premià de Dalt.  

Agenda
dijous 29 novembre 2018

Audició de sardanes de la Cobla Ciutat de Terrassa i la Cobla Marinada

Audició de sardanes de la Cobla Ciutat de Terrassa i la Cobla Marinada. Gratuït i obert a tothom. Ho organitza: SC Sant Jaume.

Agenda

Recollida de tiquets per als regals de la Nit de Reis

Recollida de tiquets per als regals de la Nit de Reis. Lliurament de tiquets. Ho organitza: Associació Cultural i Recreativa Carnestoltes.

Agenda

Concert de Nadal

Concert de Nadal. En acabar trobada festiva. A càrrec de la Coral Primiliana de Veus Femenines. Ho organitza: Parròquia de Sant Pere.

Agenda
divendres 23 novembre 2018

Escenarts Tardor

Escenarts Tardor Concert de Nadal Orquestra de Cambra Catalana Dirigida per Joan Pàmies Taquilla 10€/ atrapalo.com 9€/ Gratuït menors 18 anys/  De 18 a 29 anys 9 €. Menú espectacle: 4,5€ (beguda + entrepà) Església de Sant Pere

Agenda

Dinar de nadal

Dinar de nadal Dinar de pre-Nadal per a tots els nostres socis i simpatitzants. Reserves i tiquets  a Secretària Restaurant Can Martí Ho organitza: Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt

Agenda

Descongela’t

Tallers descongela’t. Diversos tallers per a joves. Més info: https://pijlafletxa.wordpress.com/ o Whatsapp: 670 750 284.

Agenda

Torronada i sorteig de Nadal

Torronada i sorteig de Nadal Tradicional torronada obsequi del Casal. Se sortejarà una panera de queviures nadalencs i altres premis. Ho organitza: Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt.

Agenda

Jocs de Taula

Jocs de Taula Per a joves a partir de 1r d’ESO. Places limitades. Cal fer inscripció a la Fletxa: prmd.pij@premiadedal.cat o whatsapp: 670 750 284

Agenda

Cloenda dels tallers d’Aprèn a Estimar-te

De 18:00h a 19:00h: Taller de cloenda dels tallers d’Aprèn a Estimar-te: Es realitzarà un balanç de l’any. Més informació a http://pladebarris.premiadedalt.com/ Ho organitza: Acció vinculada al Pla de Barris. 19:30h: Concert de Nadales 2018 La Coral del Barri amb la col·laboració del Grup Jove.