S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 16 gener 2019

Jo soc aquell que va matar Franco

Jo soc aquell que va matar Franco, de Joan-Lluís Lluís A càrrec de M. Carme Roca. Comentari de la novel·la Jo soc aquell que va matar Franco, Premi Sant Jordi 2017. Exemplars disponibles a la Biblioteca.

Agenda

Enciende tu luz

Enciende tu luz, de Maite Valderas La Sabela desitja amb totes les seves forces aconseguir el seu gran somni d’ajudar les persones. Quan pren la decisió de perseguir-lo, l’Univers l’escolta i es posa en marxa a través de deu ensenyaments que la guien per reconèixer la seva veritable essència.

Agenda

Bona nit i tapa’t

Bona nit i tapa’t A càrrec de Marta Arnaus. Avui és l’aniversari de l’Ananda. Ja ha arribat la nit i tant les seves joguines com ella es prepararan per anar a dormir. Tot és a punt perquè una nit màgica porti regals d’aquells que ni es compren ni s’emboliquen…, d’aquells que mai no s’obliden. Recomanat […]

Agenda

Estimulació musical amb els més petits

Estimulació musical amb els més petits A càrrec de Paula Moya. Sessions per gaudir de la música en família que potencien la comunicació entre pares, mares i nadons, i treballen la descoberta del cos i la veu. Per a famílies amb infants de 0-24 mesos. Cal inscripció amb el carnet de la Biblioteca.Les dates de […]

Agenda

El far

El far, de Maria Carme Roca L’autora ens presentarà la seva obra guanyadora del 51è Premi Prudenci Bertrana.

Agenda

El drac del riu

El drac del riu A càrrec d’Eva González Asensio. Un conte medieval amb personatges clàssics com el rei, la reina, el príncep, la princesa, el drac, la fada o el mag, però també hi surten pirates. Recomanat per a famílies amb infants de 4 a 8 anys.

Agenda

Sortida a Sant Feliu de Guíxols

Sortida a Sant Feliu de Guíxols. Visitarem: Panorámica de la Costa Brava des de l’ermita de sant Elm (exterior) Temps lliure a Sant Feliu de Guíxols Dinar al restaurant Can Grions (Sant Feliu de Buixalleu).

Agenda

El far

El far, de Maria Carme Roca. L’autora ens presentarà la seva obra guanyadora del 51è Premi Prudenci Bertrana. A la sala polivalent de la Biblioteca. Entrada lliure.

Agenda

El drac del riu

El drac del riu. A càrrec d’Eva González Asensio. Un conte medieval amb personatges clàssics com el rei, la reina, el príncep, la princesa, el drac, la fada o el mag, però també hi surten pirates. Recomanat per a famílies amb infants de 4 a 8 anys. Entrada lliure.

Agenda
dimarts 15 gener 2019

Visita a la Mina d’Aigua

Visita a la Mina d’Aigua Us convidem a submergir-vos sota terra per descobrir un tram de les mines d’aigua Cresta i Malet, que formen part d’un laberint de galeries de 27 km. El tram de mines que es pot visitar actualment, uns 40 metres lineals, es va adequar l’any 1999 gràcies a la col·laboració de […]