S'han trobat resultats
Agenda
dijous 5 abril 2018

El aleteo del colibrí

Estrena del curtmetratge El aleteo del colibrí, dirigit per Meritxell A. Valls i protagonitzat per Adrià Collado, Helena Miquel i Igor Szpakowski. Es presentará el curtmetratge, hi haurà un col·loqui amb els protagonistes i els membres de l’equip tècnic, i hi haurà concursos amb fantàstics premis. Gratuït. T’ho perdràs?

Agenda

Estampació de flors i plantes sobre tela

Camins de flors: estampació de flors i plantes sobre tela Amb motiu del Dia de la Terra i el Mes de les Flors, l’objectiu del taller serà l’estampació directa de flors i plantes sobre tela. Gratuït Ho organitza: Ajuntament del Masnou, amb la col·laboració de Blancdeguix

Agenda

La negación de la luz

Presentació del llibre La negación de la luz, de J. A. Masoliver, a càrrec de Jaume Oliveras i Maristany. «Recórrer amb la mirada el que altres capten amb la memòria. No amb la mirada: amb els ulls. Tornar més enllà del passat a les coves de la pedra foguera i dels signes […] Convertir la matèria en moviment, […]

Agenda

El cuento del Zar Saltán o El príncipe y la princesa cisne.

El cuento del Zar Saltán o El príncipe y la princesa cisne. Una adaptació del conte d’Alexander Pushkin. Amb il·lustracions musicals a càrrec dels alumnes de: Centre d’estudis musicals Musicamo i Estudi de música Arkadion. Entrada lliure.

Agenda

Los detectives salvajes

Los detectives salvajes de Roberto Bolaño, a càrrec d’Amparo Vàzquez. Los detectives salvajes és la cinquena novel·la de l’escriptor xilè Roberto Bolaño; publicada per primer cop el 1998, enguany compleix 20 anys.

Agenda

Llibres amb biblioteques dins

Llibres amb biblioteques dins, a càrrec d’Assumpta Mercader. Les biblioteques estan plenes de llibres, això tothom ho sap! Hi ha llibres per a grans i petits, hi trobem històries divertides o que fan por i que, sovint, ens fan emocionar. Per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Agenda
dimecres 28 març 2018

Dèria + Filferro + Laia Casals

Dèria és un grup masnouví que es caracteritza per un estil rock molt propi amb tocs de metall i, alhora, de pop. Aquesta mescla és fruit de l’aportació de cada component, que en conjunt sumen un espectacle que no deixa ningú indiferent. Filferro és un duet acústic que adapta al català temes clàssics i univerals […]

Agenda

Estalvis d’energia a la llar, consells i recomanacions

Estalvis d’energia a la llar, consells i recomanacions. Conferència a càrrec de Miquel Villarrubia Pérez, seguida d’un col·loqui obert a la participació del públic assistent. Acte per a socis.

Agenda

Banc de sang, Masnou

Recollida del banc de sang. Comparteix la teva sort de salut amb qui n’hi manca. Dona’n!!

Agenda

XVII Volada d’estels

XVII Volada d’estels Activitat orientada a nens i nenes de diferents edats amb tallers de construcció d’estels, i enlairada i exhibicions d’estels acrobàtics. Els que ho desitgin podran personalitzar el seu estel amb Blancdeguix. Xocolata i coca per als participants matiners. Activitat oberta a tothom. No cal inscripció.