S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 22 gener 2019

Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar?

Què fer com a pares i mares davant l’assetjament escolar? Adreçat a famílies amb infants i joves a partir de 6 anys.

Agenda
dimecres 16 gener 2019

Carnestoltes amb la Tieta Mon

Carnestoltes amb la Tieta Mon El carnestoltes és tal vegada una de les festes més divertides que celebrem. Amb tan sols una disfressa és fàcil imaginar allò que sembla impossible. Una ocasió ideal per deixar volar la creativitat i la imaginació.

Agenda

Diumenge de ball

Diumenge de ball Amb la música de discomòbil amb el DJ Lluís Serra. Ho organitza: Amics del ball

Agenda
dimarts 15 gener 2019

Tarda de jocs de taula

Tarda de jocs de taula Ho organitza: Àrea de Joventut

Agenda
divendres 11 gener 2019

Els tres porquets

Els tres porquets, amb la Fina Gelpí. Al cor del bosc hi vivien tres porquets que eren germans. El llop sempre els perseguia per menjar-se’ls. Per poder escapar del llop, els tres porquets van decidir fer-se una casa. Ho organitza: Biblioteca P. Gual i Pujadas.

Agenda

Els ocells del jardí a mida real

Els ocells del jardí a mida real. Per Daniele Strauss. La autora va ser directora de la comissió ornitològica per a les espècies rares de la Baixa Saxònia. Actualment viu a Canet i ens parlarà d’aquesta guia per reconèixer els més de 60 visitants dels nostres jardins. Ho orgaitza: Sàlvia, associació de dones de Canet de […]

Agenda
divendres 4 gener 2019

Vides robades

Xerrada: Vides robades. El procès de neteja del gen ‘rojo’ fins arribar al negoci del robatori de nadons. A càrrec de Adelina Ruiz, presidenta, i Ana Páez, secretària de l’associació S.O.S. bebés robados. Cicle Cultura per la igualtat.

Agenda

Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar

Presentació del llibre: Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar, amb la presència de Ramon Erra (Autor) i Pilarín Bayés de Luna (Il.lustradora). Us presentem la Petita història de la Biblioteca de Canet de Mar, editada coincidint amb el seu centenari. Els protagonistes del conte són els cosins Coia i Pere, que seguint la […]

Agenda

Xerrada amb Carles Riera

Xerrada amb Carles Riera, diputat per la CUP al Parlament de Catalunya. Presenta i modera Emili Sánchez.

Agenda
dimecres 2 gener 2019

Taller de memòria

Taller de memòria. A càrrec Dolors Barros. Novament programem aquest taller, davant la demanda de la gent. Places limitades. Trucar a Sàlvia per fer informació inscripció: 937 95 66 35. Taller de 8 setmanes tots els dilluns de 17:00 a 18:30 hores. Ho organitza: Sàlvia, associació de dones de Canet de Mar.