S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 10 octubre 2018

El coronel no tiene quien le escriba

Tertúlia literària d’adults sobre la novel·la El coronel no tiene quien le escriba, dinamitzada per Francesc Ponsa.

Agenda

Dies que duraran anys

El fotoperiodista Jordi Borràs presenta el seu darrer llibre Dies que duraran anys.

Agenda

Bongo, petita història d’un ximpanzé

Presentació, hora del conte i taller del llibre Bongo, petita història d’un ximpanzé, de la Fundació Mona. De 6 a 12 anys.

Agenda

Cabrils Noir

Cabrils Noir. Club de lectura de novel·la negra amb el comentari del llibre Calle de la Estación, 120 dinamitzat per Joan R. Herrador.

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Los increíbles 2

Los increíbles 2. Projecció de la pel·lícula d’animació Los Increíbles 2.

Agenda

Els primers pagesos

Els primers pagesos. Es reproduirà l’elaboració dels primers recipients ceràmics, a càrrec de Miguel Guardiola de l’IPHES. Places limitades, inscripció prèvia a la Biblioteca.

Agenda

Gomet Vermell

Gomet Vermell. Tertúlia de Gomet Vermell, inici i presentació d’aquest curs, dinamitzada per Pilar Aznar.

Agenda

Prejudicis i estereotips

Prejudicis i estereotips. Taller dirigit als alumnes de 2n d’ESO amb l’objectiu de millorar la seva actitud en la participació i fomentar la tolerància cap als altres i evitar la discriminació.

Agenda

Rumors

Rumors. Taller dirigit als alumnes de 3r d’ESO amb l’objectiu d’entendre com funcionen els rumors, conscienciar la necessitat de fer front a la rumorologia, facilitar eines per abordar els rumors i relacionar els objectius anteriors amb la rumorologia vinculada a la immigració. Taller a càrrec del Servei de Mediació Intercultural – Programa Diversitat del Consell […]

Agenda

Fes-te vinyataire

Fes-te vinyataire. En Quim Colomer de Testuan Cabrils acostarà les vinyes a la Biblioteca perquè es puguin veremar, trepitjar el raïm per a obtenir most i disposar de l’etiqueta personalitzada d’aquesta petita i deliciosa producció. Taller gratuït i a partir de 5 anys. Inscripcions a la Biblioteca.