S'han trobat resultats
Agenda
divendres 7 desembre 2018

Festa de Cap d’Any 2019

Festa de Cap d’Any 2019. Campanades a la Plaça de l’Església amb espectacle de llum i focs + brindis de cava. A les 00:30h, a La Fàbrica, Ball de Cap d’Any. Entrada gratuïta. Ho organitza: Regidoria de Cultura i Festes.

Agenda

Taller Pentina’t

Taller Pentina’t. Vols lluir pentinat la nit de Cap d’Any? Vols saber què és el que millor et queda? Porta el teu material per poder assessorar-te. Activitat gratuïta, a càrrec de What’s Image. Per a majors de 12 anys. Inscripcions fins dimecres 19 de desembre. Ho organitza: Regidoria de Joventut.

Agenda

Taller de cuina + dinar de Nadal

Taller de cuina + dinar de Nadal. Per a majors de 12 anys. Inscripcions fins dimecres 19 de desembre. Aprendre a cuinar, passar-ho bé i menjar! No et pots perdre el mític taller de cuina i el dinar de Nadal de l’Altell. Activitat gratuïta, a càrrec de Galenetes. Ho organitza: Regidoria de Joventut.

Agenda

Taller de Handmade: Calendari 2019

Taller de Handmade: Calendari 2019. Per a majors de 12 anys. Inscripcions fins dimecres 19 de desembre. Encara no tens el calendari del 2019 a l’habitació? Vine al taller, farem creacions originals i aprofitables per els altres anys. Activitat gratuïta. Ho organitza: Regidora de Joventut.

Agenda

XXIII Cagatió Popular

XXIII Cagatió Popular. Vine a fer cagar el Tió a la Plaça de l’Església amb l’actuació de +Tumàcat. Ho organitza: Regidoria de Cultura i Festes.

Agenda

Palmira: Nuestra Perla del Desierto

Palmira: Nuestra Perla del Desierto. Presentació del llibre, a càrrec de Palmira Peláez Olivares. Ho organitza: Biblioteca Pública de Cabrils.

Agenda

Taller infantil de litografies nadalenques

Taller infantil de litografies nadalenques. Taller infantil de litografies nadalenques, a càrrec d’Activijoc. Places limitades, inscripció prèvia a la Biblioteca Per a nens/es a partir de 5 anys. Ho organitza: Biblioteca Pública de Cabrils.

Agenda

Innovacions en el tractament del Càncer de Mama

Innovacions en el tractament del Càncer de Mama. Xerrada que presenta l’Associació Amics de Can Ruti i serà realitzada pel Dr. Joan Francesc Julian, Cap de Servei de cirurgia general i digestiva i Coordinador de recerca i innovació de la Unitat Funcional de Mama de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. Ho organitza: Biblioteca Pública de […]

Agenda
dimarts 4 desembre 2018

Navidades trágicas

Navidades trágicas, de l’escriptora Agatha Christie. Club de lectura de novel·la negra amb el comentari del llibre Navidades trágicas, de l’escriptora Agatha Christie, dinamitzat per Joan R. Herrador.

Agenda

L’arbre de les històries

L’arbre de les històries, d’Eulàlia Canal. Tertúlia de Gomet Verd amb el comentari de la lectura L’arbre de les històries d’Eulàlia Canal, dinamitzada per Sònia Escobar.