S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 9 abril 2018

Bèsties de foc

Bèsties de foc. En Rosegaescrots i la bruixa Isolda han convidat a bèsties de foc d’altres poblacions que vindran a Cabrera de Mar a cremar la vila. Acte amb foc, cal que us protegiu amb roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues, pantalons llargs i barret. Ho organitza: Ajuntament de Cabrera de Mar

Agenda

Festa de les Bruixes

Festa de les Bruixes. Fira medieval i esotèrica en motiu del 10è aniversari dels diables Macabres. Ho organitza: Diables Macabres.

Agenda
dimecres 28 març 2018

Sobreviure Pedrolo

Sobreviure Pedrolo, a càrrec d’Albert Calls, periodista i escriptor. Per Sebastià Bennasar, periodista, escriptor i traductor. Es donaran a conèixer les principals obres de Manuel de Pedrolo, s’exposaran els seus valors literaris i cívics, i s’explicaran les causes del seu oblit.

Agenda
dimarts 27 març 2018

L’amor i la lectura, Sílvia Tarragó

Presentació del llibre L’amor i la lectura. Una faula de Sant Jordi, de Sílvia Tarragó , a càrrec de Sílvia Cantos, prescriptora literària i productora del programa Històries de Vilassar Ràdio i Ràdio Argentona. Sinopsi: En Jordi, als seus quaranta-un anys, ha hagut de tornar a viure amb els seus pares després de separar-se. El dia del […]

Agenda

Llegendes de bèsties i valents

L’hora del conte: Llegendes de bèsties i valents, a càrrec de Rondallaire, acompanyat de música en directe.  

Agenda

Sant Jordi a dojo! Dracs, roses i punts de llibres

Taller creatiu: Sant Jordi a dojo! Dracs, roses i punts de llibres, a càrrec d’Assumpció Ramón.

Agenda

Ball amb Quim el Marxós

Ball amb Quim el Marxós. Cançons variades i modernes on també s’inclouen algunes sardanes. Ho organitza: Gent Gran Cabrera de Mar.  

Agenda

Sobreviure Pedrolo

Sobreviure Pedrolo, conferència i col·loqui a càrrec de Sebastià Bennasar, periodista, escriptor i traductor. Presentació a càrrec d’Albert Calls, periodista i escriptor.

Agenda

Arran del Camí Ral: de Barcelona a Arenys de Mar (1880 – 1920)

Exposició: Arran del Camí Ral: de Barcelona a Arenys de Mar (1880 – 1920). Exposició documental sobre el contingut del llibre Arran del Camí Ral: de Barcelona a Arenys de Mar (1880- 1920). Recorregut per 21 poblacions, fent servir com a fil  conductor l’antic Camí Ral que unia Barcelona amb Arenys de Mar.

Agenda

Ruta arqueològica

Reviurem l’apassionant passat de la vila i el seu ric patrimoni arqueològic, descobrirem les restes més significatives del llegat romà fent un recorregut a peu per tots els jaciments arqueològics de Cabrera de Mar. Durada aproximada 2 h. Cal reserva prèvia, a través de turisme@cabrerademar.cat o a través del telèfon 674 011 450 (dimarts, dimecres i divendres de 9:30 […]