S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 juliol 2018

X Baixada d’andròmines

X Baixada d’andròmines. Cabrera de Mar acollirà la 10a edició de la baixada d’andròmines, un dels actes que forma part dins la Festa Major de Cabrera de Mar. Per a més informació, adreceu-vos a Can Martinet, centre de Joventut. Cal Inscripció prèvia.   Podeu descarregar les bases a l’arxiu adjunt

Agenda
dijous 19 juliol 2018

Festa Major de Sant Feliu de Cabrera de Mar 2018

DIMARTS 31 DE JULIOL A les 20 h, al balcó de l’Ajuntament, Pregó de Festa Major.  Alexis Serrano, director de l‘arxiu comarcal del Maresme, serà el nostre pregoner, i ens explicarà l’evolució de la nostra Festa Major al llarg de la història del municipi i dels canvis que ha sofert en els darrers anys. A […]

Agenda
dilluns 16 juliol 2018

Circuit de tir airsoft

Els joves de l’entitat juvenil l’Escamot ens portaran les seves rèpliques per a que tots i totes puguem provar la nostra punteria. Hi haurà decoració i pintacares de l’època.

Agenda

Bicicletada popular

Plaça Nova Sortida de de la tradicional passejada amb bicicleta pels carrers del poble. Finalitzarà a amb un refrigeri per a tots els participants.

Agenda
dijous 5 juliol 2018

Cabrera és Espectacle

Cabrera és Espectacle. Vibrant repertori de músiques de tots els temps interpretades per artistes del poble. Una nit de playbacks per a tots els públics que avala la feina i dedicació de tot un any per a poder gaudir tots junts d’una nit de Festa Major plena de sorpreses! Venda d’entrades: 21 i 22 de juliol.  

Agenda

Pasturabirres

Pasturabirres. Processó cívico-festiva que es realitza recorrent el centre del poble, anant de bar en bar per aconseguir una tapa. Ho organitza: Enkbronats.  

Agenda

Ja t’ho deia jo

Ja t’ho deia jo. Obra amb un contingut de 10 histories – esquetxos, de temes i situacions, divertides, picants, serioses i no tant,de la problemàtica dels homes, les dones i els nens del nostre temps. Venda anticipada el 14 de juliol de 17.30 a 19 h. i el 15 de juliol d’11 a 12 h.  

Agenda

Norma, de Bellini

Òpera d’estiu a la fresca: Norma, de Bellini. Programa : 21:00 h. Recepció i acomodament. 21:15 h. Presentació a càrrec de Jordi Maluquer. 21:30 h. Projecció audio-visual en gran format. Activitat gratuïta amb copa de cava a l’entreacte.

Agenda
divendres 29 juny 2018

Memòries líquides

Memòries líquides. A càrrec de l’escriptora i periodista Rosa Vendrell. Un homenatge i un record a les feines de rentar la roba de les nostres àvies als safareigs. Comptarem amb testimonis, acompanyat d’una exposició d’objectes relacionats i lectures en veu alta.

Agenda

Quatre llunes

Recital. Quatre llunes. A càrrec de Montse Assens, Maria Català, Emília Illamola i Núria López. Quatre escriptores amb quatre estils diferents però amb un denominador comú, El Maresme. Oferiran un recital de textos propis en prosa i poesia.