S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 22 gener 2019

Contes sorprenents

Contes sorprenents Taller de lectura en català: Adaptació  de Salvador Comelles.

Agenda

Tècnica del decoupage 

Tècnica del decoupage  A càrrec d’Assumpció Ramón, professora de pintura i dibuix. Aprèn decoupage i renova vells objectes. Tècnica decorativa consistent en enganxar papers impresos o teles sobre diversos suports. Inscripció prèvia.

Agenda

Contes i fantasticontes

Contes i fantasticontes de Gianni Rodari A càrrec de Mon Mas. Adreçat a infants d’entre 8 i 10 anys. Té com a objectius compartir i ampliar l’experiència de la lectura, donar a conèixer autors i obres de la literatura infantil, desenvolupar l’expressió oral, els bons hàbits de comunicació i fomentar la creativitat.

Agenda

XIX Calçotada popular

XIX Calçotada popular Els tiquets es poden adquirir fins el 16 de febrer al Restaurant Pizzeria Cabrera. Màxim 250 persones. Ho organitza: Amics de la Calçotada.

Agenda

Ballada Sardanes

Ballada Sardanes Sardanes amb la Cobla la principal del Llobregat. Ho organitza: Agrupacio sardanista i cultural.

Agenda

Com superar el blau i el rosa sense morir en l’intent

Com superar el blau i el rosa sense morir en l’intent Educar i acompanyar per establir relacions de gènere més conscients, justes i lliures. Conferència a càrrec de Mariona Zamora (L’Esberla). Adreçat a famílies amb fills i filles a l’educació primària. Ho organitza: AMPA de Escola Sant Feliu.

Agenda

Éssers d’aigua i marins, estranys i catalans

Éssers d’aigua i marins, estranys i catalans A càrrec d’Assumpta Mercader, narradora, actriu i titellaire. Quan parlem d’éssers fantàstics relacionats amb l’aigua i el mar sempre pensem en sirenes però n’hi ha molts més. Els contes i llegendes de Catalunya són protagonitzats per éssers curiosíssims: peixos que parlen, bruixes de mar, animals que porten malastrugança, […]

Agenda

Ball amb Quim el Marxós

Ball amb Quim el Marxós Podreu ballar una bona estona. Ho organitza: Gent Gran Cabrera de Mar.

Agenda

Exhibició Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica

Exhibició Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica Exhibició de Gimnàstica Rítmica, en modalitat individual i conjunts. Les gimnastes realitzen els seus exercicis de mans lliures o amb aparells. Participen gimnastes del Club Rítmica Cabrera, CE Rítmica El Masnou, Club Gimnàstic Montgat.

Agenda

After play

After play After play evoca personatges i situacions dels relats de l’escriptor Txèkhov recollits per Brian Friel, i on manté aquest aire de decadència i ironia que Txèkhov sap plasmar tan bé i on la mentida es barreja amb la realitat. Obra de petit format. Venda d’entrades anticipada a la sala Nova: dissabte 9 de […]