S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 10 octubre 2018

Casa del Terror

Casa del terror. Passatge terrorífc per a tota la família. També gaudirem d’activitats relacionades amb l’ocasió als jardins de la masia. Ho organitza: Grillats Teatre.

Agenda

Tarda de Terror

Tarda de Terror. Passi de dues pel·lícules de terror, la primera per a nens i la segona per a adults: Los mundos de coraline (18:00 h.) Annabelle (20:00 h.) Ho organitza: Grillats Teatre.

Agenda
dilluns 1 octubre 2018

Noèlia, la nova castanyera

Noèlia, la nova castanyera, a càrrec de Núria Clemares. La Noèlia de gran sempre ha volgut ser castanyera. La castanyera del barri ja és massa velleta per seguir torrant castanyes i li ha demanat que la nit de la Castanyada sigui ella qui reparteixi castanyes per a tots els infants. El que no sap la […]

Agenda

Màgia teatral, Amb B de Brossa

Màgia teatral: Amb B de Brossa, a càrrec de Teatre Aula. Homenatge al poeta Joan Brossa. Un viatge d’imatges i música en directe que s’entrellacen per donar forma a l’univers espontani, màgic, plàstic i visual de l’artista. Es faran servir diferents tècniques visuals i podreu gaudir d’aquest viatge en 3D.

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Taller cinematogràfic

Taller cinematogràfic. A càrrec de Drac Màgic. Taller per descobrir el secret de les joguines òptiques, aparells capaços de crear la il·lusió del moviment a partir de dibuixos. Adreçat a infants de 6 a 10 anys.

Agenda

Ruta teatralitzada al Castell de Burriac

Ruta teatralitzada al Castell de Burriac Si voleu conèixer les llegendes i la història del Castell de Burriac de manera lúdica i divertida veniu a fer la ruta guiada teatralitzada al castell on les coneixerem totes! Cal inscripció prèvia a turisme@cabrerademar.cat o al tel 674 011 450.

Agenda

Mantes Solidàries

Mantes Solidàries. Inauguració de l’exposició Mantes Solidàries. En acabar s’oferirà un petit refrigeri. Ho organitza: Cabrera solidària.

Agenda
dijous 13 setembre 2018

Reviu Ilturo Festival Iberoromà de Cabrera de Mar 2018

PROGRAMA D’ACTIVITATS DIVENDRES 5 de 18:00 a 23:00 h   DISSABTE 6 I DIUMENGE 7 D’OCTUBRE DE 9:00 a 22:00 h. DURANT TOTA LA FIRA: ESPAI FIRAL, PLAÇA DE LA FÀBRICA PUNT D’INFORMACIÓ I ATENCIÓ AL VISITANT DEL FESTIVAL www.gaudeixcabrera.cat – turisme@cabrerademar.cat –          Tallers infantils –          Punt d’inici de les visites guiades i de l’activitat “Racons que parlen” […]

Agenda
divendres 7 setembre 2018

El gegantàs somiatruites

L’hora del conte: El gegantàs somiatruites.

Agenda

Com fer un transfer

Taller per adults: Com fer un transfer, a càrrec d’Assumpció Ramón.