S'han trobat resultats
Agenda
dijous 14 març 2019

La gran fàbrica de paraules

Hora del conte especial: Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil La gran fàbrica de paraules, a càrrec de Mariona Mas i Laia Gómez. Edat recomanada: a partir de 4 anys.

Agenda

Els ocells del jardí, de Daniela Strauss

Presentació de llibre: Els ocells del jardí, de Daniela Strauss. A càrrec de Pere Alzina. Reconèixer i identificar els ocells que visiten el nostre jardí ara és més fàcil: gràcies a aquesta guia naturalista amb fotografies de mida real, el risc de confusió és pràcticament nul! Daniela Strauß és natural de la Baixa Saxònia, Alemanya, […]

Agenda
dijous 7 març 2019

La força del destí de Giuseppe Verdi

La força del destí de Giuseppe Verdi Retransmissió en directe desde l’Opera House de Londres. Ho organitza: Societat Coral l’Esperança i la Regidoria de Cultura.

Agenda

Voalà

Voalà A càrrec de Sergi Buka. Ho organitza: Societat Coral l’Esperança i la Regidoria de Cultura.

Agenda

Els colors del nostre entorn

Els colors del nostre entorn Visita guiada d’exposició de pintura a càrrec d’Esperança García Canari.

Agenda

Mandales per tothom

Mandales per tothom Vine i participa en un fabulós taller de mandales! Et sorprendrà la infinita varietat de mandales que hi ha, i el plaer que suposa donar-li color a formes tan màgiques. Ho organitza: Espai jove.

Agenda

L’oca Clara i l’òs més gran del món

L’oca Clara i l’òs més gran del món Hora del conte per als més petits  a càrrec de Montse Dulcet. Edat recomanada: d’1 a 4 anys.

Agenda

El Rebost del cau

El Rebost del cau Laboratori de lectura a càrrec d’Anna Danés. Els ratolins busquen provisions pel llarg hivern. En una roca, un ratolí, de pestanyes caigudes i aire melancòlic, roman contemplatiu. Un laboratori per omplir el rebost dels nostres caus i habitar, per uns instants la ciutat secreta dels formatgers de més prestigi. Activitat adreçada […]

Agenda

Rewilding: La recuperació de la biodiversitat

Rewilding: La recuperació de la biodiversitat Conferència de Biologia a càrrec d’Enric Badosa, llicenciat en Biologia. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.

Agenda

Ball del dissabte

Ball del dissabte Amb l’actuació del Duet Dominó.