S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 abril 2018

Ball del dissabte

Ball del dissabte, amb l’actuació d’A Munt Jazz Band i DM. Ateneu. Ho organitza: Ateneu Arenyenc.

Agenda

Un passeig per l’Autoestima

Conferència: Un passeig per l’Autoestima. Per a grans persones i per a persones grans. Adonar-nos del que ens passa,valorar-nos, potenciar el pensament positiu. Relaxació  imaginativa, reforçar les següents àrees: Cognitiva, Emocional, economina,relacions socials…, superar la por a la soledat, potenciar aficions, pràctica esportiva i el ball, sentir-se actiu i viu, assumir petits reptes… Ho organitza: Regidoria de […]

Agenda

Contes coeducatius

Hora del conte: Contes coeducatius – Els meus amics el meu jardí. La desgracia de la carbassa, a càrrec dels alumnes de 6è de l’escola Joan Maragall. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.

Agenda

Maternitat subrogada: una perspectiva ètica

Conferència d’Ètica: Maternitat subrogada: una perspectiva ètica, a càrrec de Marcel Cano de la Universitat de Barcelona Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.

Agenda

Diamant blau

Tertúlia de novel·la: Diamant blau, de Care Santos, a càrrec de Neus Ribas, amb la presència de l’autora. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura – Museu d’Arenys de Mar – Institució de les Lletres Catalanes.

Agenda

Dones com jo de Pau Miró

Teatre: Dones com jo de Pau Miró, a càrrec de la Cia. CEAtre de Pau Miró. Ho organitza: Regidoria de Cultura i S.C. L’Esperança.  

Agenda

Fira de Brocanters

Fira de Brocanters. Venda d’articles que s’utilitzaven antigament, per a la decoració, el gaudiment personal o el col·leccionisme, on es podrà trobar tot tipus de curiositats. Per a participar com a expositor podeu contactar amb matildeverdaguer@gmail.com. Ho organitza: Associació Col·leccionisme Nou i Vell (Crisàlide).

Agenda

Els productes que comprem

Taller d’estètica: Els productes que comprem. Mes de la salut de les dones, a càrrec de Celia Rodríguez. Taller teòric pràctic: Tips per millorar la teva bellesa: Com treure el millor partit als productes que comprem, com utilitzar els productes naturals de casa, quins tipus de productes hem de comprar, com utilitzar-los i aplicar-los, consells de tractaments […]

Agenda

Five tale

Learning with books. Intermediate. Five tales, by Oscar Wilde, a càrrec de Manuel Delgado. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.

Agenda

Story Time

Hora del conte: Story Time. Conte en anglès, a càrrec de Gemma Abad. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.