S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 9 octubre 2018

 Tutankhamon, el faraó oblidat

Conferència d’Arqueologia: Tutankhamon, el faraó oblidat a càrrec de Carles Buenacasa de la Universitat de Barcelona. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.

Agenda

Les Valquiries, de Richard Wagner

Les Valquiries de Richard Wagner. Retransmissió en directe desde l’Opera House de Londres. El cicle de l’anell de Wagner és una de les obres més grans de tota la història de l’òpera. Antonio Pappano, director musical de The Royal Opera, dirigeix ​​la producció de Keith Warner i aquesta última compta compta amb un repartiment integrat per […]

Agenda

Tatos Music & Company

Tatos Music & Company. Concert en homenatge a Joan Carles Linares Justicia. Ho organitza: Societat Coral l’Esperança i Regidoria de Cultura.

Agenda

Fira + KNEU

Fira + KNEU. La Fira de la Neu i la Muntanya del Maresme. La fira, organitzada per l’Associació Ski Arenys, té l’objectiu d’apropar els esports d’hivern i tot el que els envolta als aficionats i amants de la neu. Té diferents espais: Zona d’estacions d’esquí, material d’esquí i de muntanya, empreses del món de la […]

Agenda

Calamarenys al Mercat

Calamarenys al Mercat. Jornada gastronòmica al Mercat Municipal, on paradistes i restauradors de la vila oferiran tapes fetes amb calamar, dolços, vi, cava i cervesa a preus populars. Ho organitza: Regidoria de Promoció Econòmica.

Agenda

Presentació del Projecte RADARS

Presentació del Projecte RADARS L’avi no juga!? Sardanes, contes, concurs, joc, berenar i taula informativa. Ho organitza: Regidoria de Gent Gran i Taula RADARS.

Agenda

La castanyera

Hora del conte: La castanyera a càrrec de Montserrat Jordà.

Agenda

Memòria del futur

Conferència d’Història: Memòria del futur a càrrec de Jordi Serrano de la Universitat Progressista de Catalunya.

Agenda

II Campionat d’avions de paper d’Arenys de Mar

II Campionat d’avions de paper d’Arenys de Mar. Concurs d’avions de paper. Categories infantil i adults. Els participants confeccionaran els avions en el mateix recinte, per després fer-los volar en el concurs d’allargada de volada dels mateixos. Ho organitza: Col·lectiu RESET.

Agenda

6a Concentració Cotxes Americans

6a Concentració Cotxes Americans. Ho organitza: Open Sports Café i Di-Style. Col·labora Regidoria de Promoció Econòmica.