Publicat el 05/03/2014

Des de gener de 2013 s´estan aplicant les retallades en el servei d´aquesta línia, sense tenir en compte les necessitats de les persones: no hi ha servei durant els dissabtes i els diumenges, tota la zona de la Rda. Joan Peiró-Sevilla-Misericòrdia-Immaculada-Pietat s’ha quedat sense autobús, s´han reduït els horaris de matins i vespres de dilluns a divendres, ….
És evident que les retallades aplicades han degradat i empitjorat el servei. Avui  la línia 4 és menys eficient, té més dèficit i és més inútil que abans. En lloc de millorar,s´ha anat cap enrere.
A Cirera es necessita un servei eficaç de la Línia 4, que comuniqui tot el territori de forma directa amb el centre i amb la  Renfe i, al mateix temps, amb l’hospital de Mataró.
Els dies 8 i 9 de març de 2014 es pintarà un mural reivindicatiu a la carretera de Cirera, entre els carrers Dipòsit i del Pou. Invitem a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta activitat.
A més, el dia 9 der març, coincidint amb la pintura del mural, es faran tallers infantils, un pica-pica i recollida de signatures per reclamar un servei de qualitat a la línia 4.
S´ha de donar resposta a les retallades dels nostres serveis públics i, en concret, de la línia 4 de Mataró-Bus que es necessita a Cirera. Per això és molt important la implicació del barri en aquesta reclamació.
La millora del servei d’autobusos depèn de tots. Participa!!!

Deixa un comentari

Lucas Fox
Meslloc
Germans Homs 1852