Publicat el 05/03/2014

Des de gener de 2013 s´estan aplicant les retallades en el servei d´aquesta línia, sense tenir en compte les necessitats de les persones: no hi ha servei durant els dissabtes i els diumenges, tota la zona de la Rda. Joan Peiró-Sevilla-Misericòrdia-Immaculada-Pietat s’ha quedat sense autobús, s´han reduït els horaris de matins i vespres de dilluns a divendres, ….
És evident que les retallades aplicades han degradat i empitjorat el servei. Avui  la línia 4 és menys eficient, té més dèficit i és més inútil que abans. En lloc de millorar,s´ha anat cap enrere.
A Cirera es necessita un servei eficaç de la Línia 4, que comuniqui tot el territori de forma directa amb el centre i amb la  Renfe i, al mateix temps, amb l’hospital de Mataró.
Els dies 8 i 9 de març de 2014 es pintarà un mural reivindicatiu a la carretera de Cirera, entre els carrers Dipòsit i del Pou. Invitem a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta activitat.
A més, el dia 9 der març, coincidint amb la pintura del mural, es faran tallers infantils, un pica-pica i recollida de signatures per reclamar un servei de qualitat a la línia 4.
S´ha de donar resposta a les retallades dels nostres serveis públics i, en concret, de la línia 4 de Mataró-Bus que es necessita a Cirera. Per això és molt important la implicació del barri en aquesta reclamació.
La millora del servei d’autobusos depèn de tots. Participa!!!

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel