Publicat el 28/05/2014

PIMEC Maresme-Barcelonès Nord organitza una Jornada Internacional sobre Alemanya amb l’objectiu de donar a conèixer quines són les oportunitats presents i futures al mercat alemany. També es tractaran qüestions més pràctiques com el sistema bancari, afers legals i experiències empresarials.
Ambrós Martínez, president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, assenyala que el país germànic “és un mercat estratègicament posicionat per tenir accés a països de l’est i a països fronterers de la UE. És la principal potència econòmica de la UE i la quarta economia del món. El pes del seu mercat interior, així com la seva potència exportadora, converteixen al país en l’economia més forta del continent. Gràcies a aquestes característiques i a moltes altres, Alemanya és un país que proporciona bones oportunitats de negocis per les empreses catalanes”.
La jornada se celebrarà el proper 3 de juny a l’Hotel Atenea Port (Passeig Marítim, 324, Mataró), a partir de les 9:30h, i comptarà amb experts de reconeguda experiència en el mercat alemany. La  benvinguda anirà a càrrec de Bernhard Brasack, cònsol general d’Alemanya a Barcelona, i Miquel Àngel Martínez, president del Consell Comarcal del Maresme, mentre la cloenda la faran Ambrós Martínez, president de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord, i Miquel Rey, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró.
És necessària la inscripció prèvia al web de Trobades PIMEC:
http://agenda.pimec.org/ca/actes.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel