Publicat el 05/10/2015

Telefònica i PIMEC han firmat un conveni que té com a objectiu promoure l’ús de les Noves Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TICs) a les petites i mitjanes empreses amb la finalitat de millorar-ne la productivitat.
L’acord, que estarà vigent durant un any, ha estat subscrit a Barcelona pel president de PIMEC, Josep González, i el director general de Telefònica a Catalunya, Kim Faura.
Mitjançant el present conveni, PIMEC i Telefònica organitzaran un cicle de seminaris anuals per tal de proporcionar formació en noves tecnologies als associats a la patronal.
Els continguts dels programes s’ajustaran a les necessitats que manifestin els empresaris i professionals associats a la patronal, així com a les millores que aporten l’ús de les TIC al món de l’empresa.
La patronal i el Grup de telecomunicacions col·laboraran així mateix en el desenvolupament de projectes relacionats amb la Societat de la Informació i la seva aplicació a les petites i mitjanes empreses que tinguin com a objectiu una millora de la productivitat. En aquest sentit, es desenvoluparan fins a tres projectes on la implantació de productes i serveis TIC permetin generar entorns més competitius.
El conveni també contempla que PIMEC promourà entre els seus associats l’accés a productes i serveis de Telefónica, que millorin els seus processos interns i externs, organitzatius i facilitin nous models de negoci.
El conveni subscrit és una mostra de la vocació de Telefònica d’estendre l’ús de les Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació entre les petites i mitjanes empreses i els professionals amb l’objectiu de contribuir a la millora dels processos productius i de la competitivitat de les pimes catalanes.

Deixa un comentari