Publicat el 17/02/2014

Arenys de Mar acollirà el dia 1 de març els 12 equips (places limitades) que compondran aquesta nova competició solidària. El cost de la inscripció és de 100 euros, tot i que, com es tracta d´una iniciativa sense ànim de lucre, s´acceptaran tot tipus de donacions econòmiques que podran ajudar a l´associació.
Els narradors de relats solidaris són periodistes esportius que han escrit un llibre en benefici de l´Associació Catalana de Fibrosi Quística.
El camp d´esports Bernat Coll d´Arenys de Mar ha estat el lloc escollit per celebrar el primer Torneig Relats Solidaris de Futbol-7. Es tracta d´una iniciativa solidària en la que tots els beneficis van a favor de l´Associació Catalana de Fibrosi Quística. Les inscripcions es poden fer a través de la web:
www.relatssolidaris.com.
Relats Solidaris és la iniciativa d´un grup de periodistes esportius catalans que van unir-se per escriure un llibre de caràcter solidari. A més dels escriptors, l´obra compta sempre amb un padrí que posa rostre a la causa. La primera edició, de l´any 2005, va ser Samuel Eto´o. Després s´hi han sumat Carles Puyol, Ivan de la Peña, Frank Rijkaard, Leo Mesi, Xavi Hernández, Pep Guardiola, Andrés Iniesta, David Villa y Eric Abidal.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2