Publicat el 05/03/2014

SERHS i Cases Singulars han signat un conveni de col·laboració que permetrà fer visites guiades al Castell Jalpí, empresa adscrita a la divisió de SERHS Food.
Les visites es faran amb grups reduïts, prèvia reserva, i amb l’objectiu d’explicar una part important de la història familiar dels llinatges dels Tries i dels Jalpí que varen ostentar la batllia d’Arenys des del segle XIV i durant més de cinc-cents anys. També es vol donar a conèixer la figura d’August Maria Borràs-Jalpí, que va fer possible la transformació de l’antic mas Tries en l’actual Castell Jalpí a l’any 1900 i les diferents etapes històriques que ha patit Can Jalpí al llarg dels anys i fins a l’actualitat
El recorregut pels salons i les habitacions del castell permetrà al públic descobrir els gustos i la manera de viure de qui va ser l’últim Cavaller Jalpí. Però també es podrà descobrir la bellesa de l’entorn natural i en especial el què havien estat els jardins exòtics amb el seu llac i el famós roure de Gernika.  
Castell Jalpí, solemnitat i majestuositat en un sol espai
Seu social de la corporació SERHS, ha estat seu de nombroses activitats institucionals de la comarca i permet la celebració de reunions i actes que requereixen la solemnitat i majestuositat del seu entorn i de les seves instal·lacions. 
Ubicat al municipi d’Arenys de Munt, davant d’un llac de 5.000m2, compta amb 22.600m2 de terreny i 2.500m2 edificats envoltats de jardins. L’excepcionalitat d’aquest espai l’ha convertit en aquests darrers anys en un referent per a banquets i celebracions al Maresme.
Per a informació i reserves de les visites guiades:
http://www.casessingulars.com/activitats/sortides-singulars/castell-jalpi-arenys/
CASES SINGULARS:
http://www.casessingulars.com/
casessingulars@casessingulars.com
Tel. 670 466 260


 

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon