Publicat el 13/05/2014

Animat per la bona acollida de la primera edició, l’Ajuntament torna a organitzar enguany les segones Jornades d’Emprenedoria Alella Emprèn!.
Com a la primera edició, l’objectiu d’aquesta iniciativa és assessorar i facilitar eines a les persones emprenedores i als petits i mitjans empresaris.
Promogudes per la Regidoria d’Emprenedoria i Ocupació, i gestionades per Laboratori 8-85, les jornades inclouen conferències amb emprenedors i professionals de diferents àmbits, a més de seminaris especialitzats, assessoraments personalitzats i taules rodones amb emprenedors i directius d’empreses.
Aquestes jornades van néixer el maig de l’any passat amb l’objectiu de convertir-se en un punt de trobada multidisciplinar i d’intercanvi d’idees i coneixements entre experts, empresaris i emprenedors i d’altres que estan pensant en posar en marxa algun tipus de negoci o fer un canvi d’activitat.
D’altra banda, Alella Emprèn! compta amb un cartell de luxe. Hi participaran, entre d’altres, Pau Garcia-Milà, cofundador d’eyeOS, Bananity i Edia Foster;  Carlos Duran, fundador d’Hoy-Voy; Jordi Mas, Conseller delegat de Mas Gourmet; Enrique Tomàs, fundador d’Enrique Tomàs;  Marta Martínez, fundadora d’Ontop Barcelona; Josep Sánchez, fundador d’Instagrafic.
Les jornades són gratuïtes i es desenvoluparan a Can Lleonart, l´Ajuntament, les antigues Escoles Fabra i a espais privats. A més, diferents restaurants d’Alella oferiran un “menú emprenedor” amb un preu especial per als assistents. Més informació i inscripcions a www.alellaempren.cat.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel